Vriendschapsoproepjes in gemeente Bergeijk

Mees

Mijn naam is Mees en ik ben 21 jaar. Ik ben een lieve, rustige jongen die ook wel wat humor in zich heeft. Samen met mijn ouders woon ik in Bergeijk. Ik houd erg veel van dieren. Mijn hobby's zijn gamen (Fortnite), naar de bioscoop gaan of een gezelschapsspel spelen. Ook vind ik het heel leuk bezig te zijn met technische dingen en dan het liefst op het gebied van audio-apparatuur. Ik heb een licht verstandelijke beperking waardoor ik het moeilijk vind mensen te leren kennen. Bellen vind ik helemaal niet fijn, want dan weet ik niet zo goed wie ik aan de lijn heb, omdat ik diegene niet kan zien. Ik zou het leuk vinden in de avonduren - op woensdag of in het weekend - iets te gaan ondernemen. In eerste instantie kijk ik de kat uit de boom, maar als ik iemand beter ken, kom ik wel wat losser. Zou jij het leuk vinden een vriendschap met mij aan te gaan? Neem dan contact op met MEE. (CB05)

Hans

Hallo allemaal, mijn naam is Hans en ik ben 62 jaar oud. Al vanaf mijn geboorte woon ik in Bergeijk. Ik vind het erg fijn om daar te wonen, maar toch mis ik nog iets. Overdag kan ik me vrij goed bezighouden, maar in de avond voel ik me best wel eens alleen. Ik ben op zoek naar een vrijwilliger of een vriendschap om dingen met elkaar te kunnen delen op ongedwongen niveau. Wanneer ik niet goed weet wat er van me verwacht wordt en wat ik moet doen, dan kan ik me nog wel eens terugtrekken. Ik vind het moeilijk om hulp te vragen, maar ben wel graag onder de mensen. Mijn grootste hobby is voetbal. Dit kijk ik graag en hier praat ik ook graag over. Ook lees ik de krant of houd ik van een stukje wandelen of fietsen. Ook zou ik graag een terrasje gaan pikken. Lijkt het jou leuk om een vriendschap met mij aan te gaan óf wil je als vrijwilliger iets voor me betekenen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met MEE. (CB04)

Kees

Hallo allemaal, mijn naam is Kees en ik woon in Bergeijk. Ik ben 22 jaar oud en ik ben een aardige, rustige en nette jongen. Ik zou heel graag meer sociale contacten krijgen. Doordat ik meer tijd nodig heb om dingen te verwerken, voordat ik kan antwoorden en doordat ik op sociaal vlak wat minder sterk ben, ben ik vaak alleen. In het begin kijk ik graag even de kat uit de boom en vind ik het fijn als iemand in contact met mij met wat humor het ijs kan breken. Mijn hobby’s zijn tafeltennissen, gamen, wandelen en muziek luisteren. Het liefst luister ik top40, maar eigenlijk is mijn muzieksmaak heel breed. Tafeltennis speel ik bij een tafeltennisvereniging. Hier spelen we ook wel eens in een competitie mee. Zou jij het leuk vinden om met mij een vriendschap aan te gaan? Ben je geduldig, rustig maar ook in voor een geintje? Dan hoort MEE graag iets van jou! (CB03)

Corry

Hoi, mijn naam is Corry en ik ben een 59-jarige vrouw uit de gemeente Bergeijk. Ik ben iemand die eerlijk en recht door zee is. Ik probeer zo positief mogelijk in het leven te staan en dat verlang ik ook van een ander. Humor helpt mij daarbij en dat maakt het leven lichter. Door een aantal operaties ben ik minder mobiel waardoor ik veel in een rolstoel zit. Daarnaast heb ik Borderline en hierdoor zie ik het leven zwart-wit. Ik kan goed aangeven wat ik wel en niet wil. Waar ik behoefte aan heb, is een maatje die gezellig een praatje wil maken of even met mij naar buiten wil voor bijvoorbeeld een kleine wandeling met de rolstoel. Het liefst spreek ik om de 3 weken af; op maandag of donderdag (ochtend of middag) of op dinsdagochtend. Lijkt het je leuk met mij in contact te komen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met MEE! (CB02)

Wil je zelf een oproepje plaatsen? Neem dan contact met ons op via pth@meezuidoostbrabant.nl.

Reageren op een vriendschapsoproepje in gemeente Bergeijk

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.