Vriendschapsoproepjes in gemeente Deurne

Paul

Hallo, ik ben Paul, 45 jaar en ik woon in Deurne. Graag wil ik kennismaken met iemand van rond de 45 jaar om gezellige activiteiten te ondernemen. Bijvoorbeeld samen koffie drinken, een terrasje pikken of we verzinnen wel iets anders. Ik houd van de natuur en reis graag. Vertrouwen en eerlijk zijn vind ik belangrijk. (CDAS06)

Mark

Hallo, ik ben Mark van 34 en ik woon in Deurne. Ik ben op zoek naar een vriendschappelijke relatie om eens per week iets gezelligs samen te kunnen doen. Ik heb Niet Aangeboren Hersenletsel en hierdoor herhaal ik mijzelf soms en vergeet ik dingen. Ook heb ik tijd nodig om aan iemand te wennen. Wanneer ik iemand wat beter ken, vind ik het gemakkelijk mij te uiten. Graag wil ik iemand ontmoeten die ook van dieren houdt, graag buiten is, goed kan kletsen en samen met mij van onze ontmoetingen iets gezelligs wil maken. (CDAS05)

Henk

Hallo, ik ben een actieve en opgewekte jongeman van 26 jaar uit Deurne en ik wil graag een maatje om gezellig samen activiteiten te ondernemen. Door mijn niet aangeboren hersenletsel (NAH) maak ik gebruik van een rolstoel, handbike en een aangepaste auto. Mijn hobby’s zijn: technologie, computers repareren, gamen, lezen, film kijken, een concert bezoeken, rommel- of antiekmarkten bezoeken, shoppen, lekker een terrasje pakken of gewoon wat chillen. Ik vind het belangrijk dat mensen ruimdenkend en leergierig zijn. Wil jij met mij kennis maken, reageer dan op mijn oproep. (CDAS03)

Albert

Albert is een 55-jarige, blinde man uit Deurne die graag een maatje wil om zijn wereld wat te vergroten. Albert houdt van muziek luisteren en componeren, gezellig samen een terrasje pikken, een stukje wandelen in de wijk of een dorp / stad in de omgeving bezoeken. Ook vindt Albert het belangrijk en prettig om voorgelezen te worden uit de krant. Albert heeft een brede belangstelling, enkel sport valt daar niet onder. Albert wil ook graag wat betekenen voor een ander! Hij wil als ervaringsdeskundige graag anderen ondersteunen. Zie je het als een uitdaging om Albert, die ondanks zijn beperking een groot gevoel voor humor heeft, te leren kennen? Reageer dan snel! (CDAS02)

 

Wilt u zelf een oproepje plaatsen? Neem dan contact op met pth@meezuidoostbrabant.nl.

Reageren op een vriendschapsoproepje in gemeente Deurne

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.