Vriendschapsoproepjes in gemeente Deurne

Adrie

Hallo, ik ben Adrie, 62 jaar en ik woon in Deurne. Graag wil ik meer mensen leren kennen. Performaal ben ik zeer begaafd, wat in mijn situatie meer een beperking is dan een voordeel. Sociaal en emotioneel ben ik minder begaafd. Hierdoor heb ik ook minder gezellige sociale contacten. Graag zou ik iemand ontmoeten om gezellige en leuke activiteiten mee te ondernemen. Dit kan zijn koffie drinken of samen op vakantie gaan en alles er tussen in. Spreekt jou dit aan, dan kunnen we wellicht kennis maken. Neem dan contact op met MEE Zuidoost Brabant. (CDAS10)  

Mike

Hallo, ik ben Mike en ik ben op zoek naar een vriendschapsrelatie. Samen gezellige activiteiten ondernemen lijkt mij fijn. Ik ben 37 jaar en woon in Deurne. Voor mij is het lastig een gesprek gaande te houden wanneer ik mensen niet zo goed ken. Dit maakt dat ik maar weinig mensen om mij heen heb met wie ik bijvoorbeeld een terrasje kan pikken of eens een avondje kan gaan stappen. Ook het bezoeken van een cabaretvoorstelling lijkt mij erg leuk om samen te doen. Gek ben ik op alles wat met Disney te maken heeft. Ook comedy’s en actiefilms kijken vind ik leuk. Ben jij respectvol en spreken mijn activiteiten jou een beetje aan, reageer dan snel op mijn oproep. (CDAS09)

Maria

Hallo, ik ben Maria. Ik ben 48 jaar en ik woon in Deurne. Doordat ik chronisch ziek ben en weinig mobiel, worden mijn sociale contacten steeds minder. Vandaar dat ik op zoek ben naar een vriendin die mij bijvoorbeeld 1x in de week wat komt afleiden. Ik wandel graag een stukje, wat ook goed is voor mijn gezondheid. Het motiveert mij dit samen te doen. Door gebruik te maken van mijn scootmobiel kom ik ook nog wel eens in Helmond. Bijvoorbeeld daar gaan winkelen vind ik leuk. Thuis gezellig samen creatief bezig zijn onder het genot van een kopje koffie of thee is een verlangen van mij. Graag wil ik ook iets betekenen voor een ander. Ik kan goed luisteren en heb een brede belangstelling. (CDAS08)

Paul

Hallo, ik ben Paul, 45 jaar en ik woon in Deurne. Graag wil ik kennismaken met iemand van rond de 45 jaar om gezellige activiteiten te ondernemen. Bijvoorbeeld samen koffie drinken, een terrasje pikken of we verzinnen wel iets anders. Ik houd van de natuur en reis graag. Vertrouwen en eerlijk zijn vind ik belangrijk. (CDAS06)

Mark

Hallo, ik ben Mark van 34 en ik woon in Deurne. Ik ben op zoek naar een vriendschappelijke relatie om eens per week iets gezelligs samen te kunnen doen. Ik heb Niet Aangeboren Hersenletsel en hierdoor herhaal ik mijzelf soms en vergeet ik dingen. Ook heb ik tijd nodig om aan iemand te wennen. Wanneer ik iemand wat beter ken, vind ik het gemakkelijk mij te uiten. Graag wil ik iemand ontmoeten die ook van dieren houdt, graag buiten is, goed kan kletsen en samen met mij van onze ontmoetingen iets gezelligs wil maken. (CDAS05)

Henk

Hallo, ik ben een actieve en opgewekte jongeman van 26 jaar uit Deurne en ik wil graag een maatje om gezellig samen activiteiten te ondernemen. Door mijn niet aangeboren hersenletsel (NAH) maak ik gebruik van een rolstoel, handbike en een aangepaste auto. Mijn hobby’s zijn: technologie, computers repareren, gamen, lezen, film kijken, een concert bezoeken, rommel- of antiekmarkten bezoeken, shoppen, lekker een terrasje pakken of gewoon wat chillen. Ik vind het belangrijk dat mensen ruimdenkend en leergierig zijn. Wil jij met mij kennis maken, reageer dan op mijn oproep. (CDAS03)

Albert

Albert is een 55-jarige, blinde man uit Deurne die graag een maatje wil om zijn wereld wat te vergroten. Albert houdt van muziek luisteren en componeren, gezellig samen een terrasje pikken, een stukje wandelen in de wijk of een dorp / stad in de omgeving bezoeken. Ook vindt Albert het belangrijk en prettig om voorgelezen te worden uit de krant. Albert heeft een brede belangstelling, enkel sport valt daar niet onder. Albert wil ook graag wat betekenen voor een ander! Hij wil als ervaringsdeskundige graag anderen ondersteunen. Zie je het als een uitdaging om Albert, die ondanks zijn beperking een groot gevoel voor humor heeft, te leren kennen? Reageer dan snel! (CDAS02)

 

Wilt u zelf een oproepje plaatsen? Neem dan contact op met pth@meezuidoostbrabant.nl.

Reageren op een vriendschapsoproepje in gemeente Deurne

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.