Vriendschapsoproepjes in gemeente Eindhoven

Brutus

Hoi! Ik ben Brutus. Die bijnaam hebben mijn collega's voor mij bedacht. Die naam past ook wel een beetje bij me. Ruwe bolster en een blanke pit. Ik ben een 45-jarige man en ik woon samen met mijn vrouw en drie kinderen in Eindhoven. Ongeveer 4 jaar geleden is er autisme vastgesteld. Ik vind het moeilijk mij in anderen te verplaatsen en contacten te onderhouden. Ik ben een open persoon en ik sta vaak voor anderen klaar. Helaas heb ik gemerkt dat dit in het verleden vaak eenzijdig is geweest. Ik zou heel graag een vriendschap willen opbouwen met iemand die geduldig is en begrip voor mij heeft. Ik ben op zoek naar iemand bij wie ik mijn verhaal kwijt kan. Verder heb ik een brede interesse, maar vraag mij niks over voetbal. Ik ben heel handig en ik zou het leuk vinden om bijvoorbeeld samen te sleutelen, samen met de hond te gaan wandelen of om leuke uitstapjes te maken. Heel graag zou ik een echte vriendschap willen ervaren. Herken jij je in bovenstaand verhaal of zou je het gewoon leuk vinden eens kennis te maken? Reageer dan op deze oproep. (CE23)

Mario

Mario is een vriendelijke en zachtaardige man van 60 jaar. Sinds kort is er autisme vastgesteld. In het verleden is hij vaak gepest en voelde hij zich niet begrepen. Hierdoor is hij het vertrouwen in de medemens wat kwijtgeraakt. Mario voelt zich erg eenzaam en zoekt een vriendschap (vrouwelijk) om samen gezellig te kletsen of iets leuks te ondernemen, zoals een terrasje pakken, samen winkelen of de kermis bezoeken. Wie vindt het leuk een keer per maand in de middag met hem af te spreken? (CE22)

Inge

Mijn naam is Inge, een behulpzame en sociale vrouw van 37 jaar. Door een auto-ongeluk heb ik een lichte vorm van niet aangeboren hersenletsel en rugklachten. Ik woon met mijn zoontje (5) in Eindhoven. Ik heb een partner met NAH die een zoon van 10 heeft. Ik zou het leuk vinden om een vriendschappelijk contact op te bouwen met iemand die begrip toont. Ik heb minder energie te verdelen over de dag. Mijn voorkeur gaat ernaar uit om ongeveer één keer per twee weken iets samen te ondernemen op dinsdag, woensdag of donderdag (overdag). Bijvoorbeeld om te winkelen, naar een terras te gaan, gewoon kletsen of knutselen. Een keertje iets samen ondernemen met de kinderen kan ook. In een vriendschap vind ik het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en eerlijk zegt wat je vindt. Herken jij jezelf hierin, dan wil ik je graag leren kennen! (CE21)

Mia

Hoi mijn naam is Mia, ik ben 44 jaar oud en heb een licht verstandelijke beperking. Ik ben een gezellige jonge dame. Samen fietsen of knutselen zou ik erg leuk vinden. Plezier en lol hebben, vind ik belangrijk. Mijn voorkeur gaat uit naar een dame die ongeveer even oud is en ook van humor houdt. Dat vind ik fijner. In het weekend komt mij het beste uit, zaterdag of zondag om de twee weken zou al gezellig zijn. Ben jij degene die ook graag fietst en knutselt en die bij mij zou kunnen passen? (CE20)

Jens

Hoi ik ben Jens, 38 jaar jong. In het weekend ga ik graag heel veel dingen doen, zoals autosport, naar auto beurs toe gaan, naar een kringloop winkel, winkelen, wandelen of lekker uit eten. Ik zoek dan ook iemand om leuke dingen samen mee te doen in het weekend of op dinsdagmiddag. Om gezellig mee af te spreken. Ik ben een rustige man. Ik ben slechtziend dus als wij iets gaan doen dan moet je mij helpen op de weg te letten buiten. Ben jij misschien de vriend(in) die ik zoek? (CE19)

Croaker

Hallo, ik ben Croaker, bijna 50 jaar en woon in Eindhoven. Ik zoek mensen die net als ik dol zijn op fantasy-games, boeken en films. Hierbij moet je denken aan namen als Magic the Gathering, Path of Exhale, Diablo, Starfleet Battles, etcetera. Daarnaast ben ik lang actief geweest in het Eindhovense rollenspel, helaas is deze club opgeheven. Ik zou het leuk vinden om mensen te ontmoeten met wie ik samen deze interesse kan delen en mogelijk een spel kan spelen. Bijvoorbeeld het bordspel ‘Die Sternenfahrer von Catan’ zou leuk zijn om met een paar mensen te kunnen spelen. Ik ben zelf in het eerste contact wat onzeker en afwachtend, maar kan ook spontaan zijn zodra ik iemand beter ken. Iemand die initiatief neemt, vind ik dus fijn, zolang je daarin maar niet te bazig wordt. Ik noem mezelf vrij serieus, maar heb daarin wel subtiele vormen van humor. Ik ben behulpzaam en kan goed luisteren. Mocht jij ook enthousiast worden van een van bovengenoemde spellen en wel eens wat willen afspreken, dan hoor ik graag van je. (CE18)

Roy

Hallo, ik ben Roy, 20 jaar oud en ik zoek een vriend om samen mee af te spreken. Ik ben rustig. Mijn hobby is gamen en ik vind het moeilijk om van de computer af te gaan. Ik zou graag iets buiten willen doen. Ik hou van rennen, puzzels en knutselen, bijvoorbeeld met elektronica. Het is voor mij altijd handig om activiteiten duidelijk af te spreken. Ik zou het leuk vinden om in het weekend om de week af te spreken, als jij dit ook graag zou willen doen hoop ik snel kennis te kunnen maken. (CE17)

Jaap

Hallo allemaal, ik ben Jaap, 50 zomers jong en woonachtig in Eindhoven. Ik zou het leuk vinden mensen te ontmoeten die ook in het weekend wat zouden willen ondernemen. Doordeweeks werk ik als project engineer. In het weekend ga ik graag naar de bioscoop en naar musea. Wat dacht je van het Omniversum bijvoorbeeld? Mocht iemand andere ideeën hebben, dan ben ik daar ook zeker voor in. Ik weet ook nog wel wat leuke plekjes om een drankje te drinken. In het eerste contact kijk ik vaak de kat uit de boom, maar zodra ik mij meer op mijn gemak voel, ben ik wat losser in de omgang. Mocht je geïntereseerd zijn, dan hoor ik graag van je, zodat we eens kennis kunnen maken en kijken of we een klik hebben. (CE16)

Danny

Ik ben Danny, 25 jaar oud. Ik ben iemand die niet stil kan zitten en dus altijd actief bezig wil zijn. Ik woon nog thuis bij mijn ouders in Eindhoven, maar ik ben op zoek naar een leuke woning voor mezelf. Mijn hobby’s zijn drummen en sporten bij Basic Fit. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij Iets drinken in Eersel. In het weekend heb ik vaak niks te doen. Ik vind het dan moeilijk zelf iets te verzinnen. Ik vind het leuk om in het weekend te gaan bowlen of om een dagje weg te gaan. Ook zwemmen, fietsen, ergens een terrasje pakken en shoppen vind ik gezellig. Vind je het leuk om in het weekend samen te fitnessen? Of er samen een leuke dag van te maken? Ben jij de vriend(in) met wie ik een leuke klik heb voor langere periode? Stuur dan een berichtje naar MEE! (CE15)

Bas

Hoi, mijn naam is Bas. Ik zoek een gezellig contact voor in de weekenden. Ik woon zelfstandig, samen met mijn 2 katten. Ik zoek een vriend om samen leuke activiteiten te gaan doen in het weekend. Iemand die in mijn buurt woont (Woensel Noord) en met wie ik makkelijk kan afspreken. Bijvoorbeeld om naar de bioscoop, de sportschool of de kroeg te gaan. Als het maar samen en gezellig is. Wie houdt hier ook van? (CE14)

Sam

Hallo, ik ben Sam (54 jaar). Ik ben op zoek naar een gezellig contact om koffie mee te drinken of de stad in te gaan. Ik weet veel over de tweede wereldoorlog en vind het ook leuk om hier films over te kijken. Ik heb autisme, waardoor ik het wat moeilijker vind om contact te krijgen met andere mensen. Voor mij is het belangrijk dat een ander niet rookt, omdat ik hier niet goed tegen kan. Wil jij met mij afspreken? Laat het mij weten! (CE13)

Peter

Ik ben Peter, 31 jaar jong en ik woon in Eindhoven. Ik heb autisme (PDD-NOS) en krijg begeleiding vanuit de GGzE. Ik zou het supertof vinden als ik iemand zou kunnen vinden met wie ik op vriendschappelijke basis contact kan hebben.

Ik heb een bepaald soort humor waarin ik alle kanten kan opgaan: droge humor, harde humor, schunnig, etcetera. Ik kan daarbij rekening houden met de ander, maar het zou fijn zijn als je van dezelfde soort humor houdt. Door de jaren heen heb ik goed geleerd wie ik zelf ben. Ik heb een hekel aan alleen zijn, maar vind grote groepen mensen al snel te druk. Daarom zoek ik vooral het contact één op één. Samen wandelen, films of series kijken, Pokémon Go spelen of zo nu en dan eens het terras op bijvoorbeeld. Als ik alleen ben, speel ik graag computergames, zoals Stellaris en World of Warcraft (WOW). Dus mocht je dit ook leuk vinden, zouden we dit ook online met elkaar kunnen doen. Ook houd ik onder andere van metal (maar ook van andere genres).

Als ik mij niet zo goed in mijn vel voel, vind ik het fijn om mensen om mij heen te hebben. Echter, vind ik het moeilijk dit aan te geven; daarin ben ik wat onzeker. Ik ben niet bepaald een ochtendmens, dus opstaan heeft bij mij wat tijd nodig. Maar als ik eenmaal op ben, dan ben ik er ook helemaal. Noem een onderwerp en ik kan er met je over praten. Zoek jij ook iemand om gezellig contact mee te hebben en herken je wellicht jezelf in bovenstaande omschrijving, dan hoor ik graag van je. (CE12)

Sonja

Mijn naam is Sonja (49 jaar). Ik zoek een gezellig contact om even kleine stukken mee te wandelen, naar het museum of de stad te gaan. Ik ben een dierenvriend, dus als je een huisdier hebt, vind ik dat ook leuk! Door mijn lichamelijke en psychische klachten (autisme) vind ik het lastiger contacten te onderhouden. Zoek jij ook een vriendschap en wil jij Sonja leren kennen? Neem contact op met MEE! (CE10)

Mark

Mijn naam is Mark. Ik ben een rustige, vriendelijke man van 45 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Als kind en opnieuw enkele jaren geleden heb ik twee hersenbloedingen gehad. Hierdoor zijn mijn cognitieve functies beschadigd, maar functioneel gezien kan ik het meeste nog gewoon doen. In de praktijk ben ik wat trager, doen mijn geheugen en concentratie het minder goed en ben ik eerder moe. Ik ben graag buiten, maar ik merk dat ik me hiertoe moeilijk kan zetten. Daarom zoek ik iemand om samen mee te wandelen, fietsen of bijvoorbeeld tuinieren. Gewoon thuis iets drinken of op een terrasje zitten, vind ik ook leuk. Het liefst zou ik dit doen met een NAH-lotgenoot. Ben jij degene die ik zoek? (CE09)

Sebas

Ik ben Sebas, 36 jaar oud, en heb een lichamelijke beperking waardoor ik rolstoelafhankelijk ben. Ik woon zelfstandig en wil zo onafhankelijk mogelijk leven. Voor het weekend zoek ik een vriend om leuke activiteiten mee te doen. Ik zoek een vriend met humor die samen met mij naar de bioscoop, naar de sportschool of naar de kroeg wil gaan. Als het maar gezellig is. Wie durft het met mij aan? (CE08)

Bas

Hallo, ik ben Bas! Een vriendelijke, behulpzame man van 55 jaar oud. Ik woon zelfstandig in Eindhoven, maar ik heb soms iets meer tijd nodig om nieuwe dingen te leren. Overdag werk ik bij de post, maar op zaterdagavond of zondag heb ik alle tijd om samen met jou erop uit te gaan. Ik vind het leuk om samen naar de film te gaan, een terrasje te bezoeken of een dagje weg te gaan met de trein. Ik heb een rijbewijs, dus ik ben flexibel om te reizen. Wil jij met mij mee? Laat het dan MEE even weten! (CE06)

Tonnie

Tonnie (58 jaar) is een creatieve dierenvriend. Door haar lichamelijke en psychische klachten voelt Tonnie zich alleen en komt ze er zelf niet altijd aan toe om activiteiten te ondernemen. Samen wordt dit een stuk leuker! Heb jij dit ook of vind jij het leuk om gezellig met Tonnie af te spreken? Tonnie heeft ’s middags (doordeweeks) tijd. Neem contact op met MEE als je interesse hebt om kennis met haar te maken. (CE05)

Dirk

Hoi! Ik ben Dirk, 43 jaar. Ik heb autisme waardoor het aangaan van contacten en het onderhouden hiervan wat lastiger gaat. Daarom ben ik op zoek naar leuke mensen voor het opzetten van mijn sociale netwerk. Elkaar steunen en samen ervaringen delen, is wat ik hierin onder andere zoek.

Mijn interesses zijn voornamelijk skate- en snowboarden, grafisch ontwerp/illustreren en muziek. Over het algemeen ben ik heel rustig. Maar leuke ontmoetingen of activiteiten wil ik zeker wel in mijn schema inplannen. Ik vind veel sportieve activiteiten op recreatieve basis leuk om te doen. Van een potje voetbal tot tennis en veel daar tussenin. Snowboarden vind ik ook fantastisch om te doen! Maar ook elkaar opzoeken om eens wat te praten of om naar een tentoonstelling, voorstelling of concert te gaan.
Door de jaren heen is mijn smaak in muziek enorm breder geworden. Ik luister naar van alles. Jazz, soul, reggae, afrobeat, postrock, indiefolk/pop, rock, funk, hiphop, techno, house, diverse wereldmuziek, om maar wat te noemen.

Als ik een grapje wil maken is het vaak zo subtiel dat mensen het ook niet begrijpen. Situaties die zich voor kunnen doen, een gezichtsuitdrukking of beweging van een ander daarbij, kunnen ook heel grappig zijn. Dat je elkaar alleen aan hoeft te kijken om het te begrijpen.

Ik sta open voor iedereen die zich aangesproken voelt door mijn oproepje. Ik hou van vriendelijke mensen met een open en realistische blik op de wereld. Die eerlijk zijn of zoals ik zelf altijd zeg over mijzelf: zo eerlijk mogelijk proberen te zijn. Belangrijk vind ik ook dat mensen zichzelf kunnen zijn. Dat gevoel wil ik anderen ook geven als ze met mij omgaan. Lijkt het je wat om met mij in contact te komen dan hoor ik graag van je! (CE04)

Adrianne

Hoi ik ben Adrianne, een spontane dame van 34 jaar oud. Ik woon op mezelf samen met mijn kat en twee konijnen, ook heb ik een paard waar ik dol op ben! Ik zou het fijn vinden om meer mensen te ontmoeten waar ik gezellig contact mee kan hebben. Spelletjes spelen, naar mijn paard gaan of andere leuke dingen. Door mijn artrose kan ik soms dagen plat moeten liggen. Ook zou ik het fijn vinden om samen te koken en te eten. Samen eten is immers gezelliger dan alleen, nietwaar? (CE02)

Monica

Hoi mogelijke nieuwe vriendin! Ik ben Monica, 55 jaar jong en op zoek naar een nieuwe vriendschap. Ik ben dan wel 55, maar nog vlot van geest en wil er graag op uit!

Dansen is mijn grote passie! Ik heb dan wel Nederlands bloed, maar ik dans op Latin muziek alsof ik van de Caraïben kom. Dansen is voor mij echt een vorm van ontspanning en ik haal er heel veel positieve energie uit. Ik zou het dan ook super leuk vinden om samen met iemand opstap te kunnen. Maar ook samen koken, wandelen, het terras op, zijn dingen die me leuk lijken om samen te doen. Als je samen een klik hebt dan is dat al zo ontzettend fijn. Je kan je verhaal bij elkaar kwijt en je kan er voor elkaar zijn als dat nodig is. Dat wil toch iedereen? Ik zou het ook super vinden om samen met iemand op vakantie te gaan. Lekker de zon in en veel lachen samen!

Nou dit is wat ik zoek, ik zal kort ook wat over mezelf vertellen. Ik ben een gezellige vlotte dame, hou me altijd netjes aan afspraken en ben behulpzaam. Ik ben een binnenvetter dus als er iets is wat me dwars zit in het contact met iemand, vind ik dat moeilijk om op tijd aan te geven. Ik krijg ambulante begeleiding en ook MEE kan mij hierin ondersteunen mocht het nodig zijn. Ik heb 5 kinderen en ben zelfs al 7 keer Oma geworden! Dus denk jij: He die Monica klinkt als een leuke vrouw waar ik kennis mee wil maken, neem dan contact op met MEE en wie weet kunnen we eens wat afspreken. (CE01)

 

Wilt u zelf een oproepje plaatsen? Neem dan contact op met pth@meezuidoostbrabant.nl.

Reageren op een vriendschapsoproepje in gemeente Eindhoven

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.