Vriendschapsoproepjes in gemeente Gemert-Bakel

Wim

Hallo, ik ben Wim en ik ben 50 jaar. Ik woon in Gemert. Door een ongeluk heb ik al langere tijd geleden een hersen beschadiging opgelopen. Het is voor mij lastig om contacten aan te gaan en te onderhouden. Ik houd van gezelligheid en wil heel graag met een aardig iemand een potje kaarten of naar een voetbalwedstrijd kijken. Ook vind ik het leuk om te darten. Ik loop moeilijk. Graag wil ik een man of vrouw ontmoeten die het net als ik fijn vindt om samen iets gezelligs te doen. Vind jij dit ook leuk dan hoor ik graag van je! (CGE02)

Felix

Hoi ik ben Felix, 61 jaar. Ik woon in Milheeze maar ben een geboren Hagenees! Ik heb een licht verstandelijke beperking en hierin ben ik vooral beperkt in mijn korte termijn geheugen. Verder ben ik iemand met een vlotte babbel en hou van lekker ouwehoeren. Muziek luisteren doe ik graag en ik ben dol op braderieën.

Met mijn autootje kan ik best een stuk rijden dus als je wat verder weg woont vind ik dat geen probleem. Ik ben goud eerlijk dus zeg waar het op staat zonder dat ik hierin iemand probeer te kwetsen. Op dit moment heb ik wat last van mijn been, maar zodra dat weer beter gaat wil ik ook graag de natuur in. Ik heb een eigen moestuin en in mijn appartement een aquarium. Dus samen er gezellig op uit of iets doen waar jij zin in hebt, alles lijkt me gezellig. Want samen vind ik leuker dan alleen!

Lijkt het je ook leuk om samen dingen te doen dan hoor ik graag van je! (CGE01)

 

Wilt u zelf een oproepje plaatsen? Neem dan contact op met pth@meezuidoostbrabant.nl.

Reageren op een vriendschapsoproepje in gemeente Gemert-Bakel

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.