Vriendschapsoproepjes in gemeente Gemert-Bakel

Chun

Hallo, ik ben Chun, 22 jaar en ik woon zelfstandig in Gemert. Graag wil ik kennis maken met iemand om leuke, gezellige en ook sportieve activiteiten te ondernemen. Ik houd van: fietsen, wandelen, koken, bakken en uitstapjes maken naar steden of andere mooie plekken. Ik ben een rustig en verzorgd type. Door mijn autisme is het voor mij soms wat lastig om contact met iemand te maken en te onderhouden. Kun jij hiermee omgaan en wil je kennis met mij maken, neem dan contact op met MEE Zuidoost Brabant. (CGE04)                             

Harry

Harry (59) is een rustige en verzorgde man die gediagnosticeerd is met autisme. Sinds 1 jaar is hij verhuisd naar een dorpje in de buurt van Helmond. Hij heeft niet veel sociale contacten. Harry vindt het door zijn beperking moeilijk zelf contact te leggen met mensen. Daarnaast is hij overgevoelig voor geluid. Hij zou het leuk vinden om met iemand koffie te drinken of een spel te spelen. Spellen als Rummikub, Regenwormen of Mastermind vallen goed in de smaak. Daarnaast houdt hij ook van schaken en dammen. Naast het doen van spelletjes wil hij ook eens samen met iemand gaan winkelen; iemand die hem van goed advies kan voorzien. Ken jij nog een leuk kaartspel dat je Harry zou willen leren of zou jij graag met Harry willen afspreken? Reageer dan op dit oproepje. (CGE03)

Wim

Hallo, ik ben Wim en ik ben 50 jaar. Ik woon in Gemert. Door een ongeluk heb ik al langere tijd geleden een hersen beschadiging opgelopen. Het is voor mij lastig om contacten aan te gaan en te onderhouden. Ik houd van gezelligheid en wil heel graag met een aardig iemand een potje kaarten of naar een voetbalwedstrijd kijken. Ook vind ik het leuk om te darten. Ik loop moeilijk. Graag wil ik een man of vrouw ontmoeten die het net als ik fijn vindt om samen iets gezelligs te doen. Vind jij dit ook leuk dan hoor ik graag van je! (CGE02)

 

Wilt u zelf een oproepje plaatsen? Neem dan contact op met pth@meezuidoostbrabant.nl.

Reageren op een vriendschapsoproepje in gemeente Gemert-Bakel

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.