Vriendschapsoproepjes in gemeente Helmond

Twan

Hallo, ik ben Twan, 60 jaar en woon samen met mijn vrouw in Helmond. We hebben twee kinderen en vijf kleinkinderen. Door mijn chronische spierziekte dien ik gebruik te maken van een elektrische rolstoel. Ik sta bekend als vriendelijk, humoristisch en ik ben breed geïnteresseerd. Graag ontmoet ik iemand die samen met mij bijvoorbeeld 1 maal in de week activiteiten wil gaan ondernemen. Dit kan zijn een koffie drinken in de stad of iets cultureels bekijken. We kunnen vast iets bedenken waar we beiden van kunnen genieten! Reageer en wellicht kunnen we kennismaken. (CH05)

Roel

Hoi, ik ben Roel, 24 jaar en woon in Helmond. Het is voor mij lastig om spontaan met leeftijdgenoten contact te leggen en dan weer een vervolg afspraak te maklen. Het liefst wil ik samen met iemand van ongeveer mijn leeftijd gezellige uitstapjes maken. Bijvoorbeeld een terrasje pikken of iets met sport kijken of doen. Ik sta voor veel open. Ik zou het leuk vinden om 1x in de week of om de week af te spreken. Wil je ook graag samen met iemand iets gezelligs doen? Reageer dan op mijn oproepje! (CH04)

Vriendelijke groeten, Roel

Johan

Hallo, mijn naam is Johan, ik ben 74 jaar en ik woon in Helmond. Als ik mijzelf zou omschrijven, dan zou ik zeggen dat ik een lieve vader ben, die vriendelijk is en makkelijk contacten kan leggen met een ander. Verder ben ik rustig, open en hou ik van een grapje.  Inmiddels ben ik al geruime tijd met pensioen. Voor mijn pensioen heb ik jaren met veel plezier als vrachtwagenchauffeur gewerkt. Ook ben ik geruime tijd werkzaam geweest bij de post. Ik heb COPD, waardoor ik benauwd ben. Verder ben ik redelijk fit. Ik ben op zoek naar een vriendschap. De activiteiten zelf vindt ik niet het belangrijkste, de klik moet er zijn. Daarnaast is het gezelschap wat telt. Als het gezellig is, dan ben ik flexibel in de activiteiten. Echter is wandelen en samen eten iets wat ik wel leuk vind. Het liefst zou ik iedere week afspreken. De tijd, duur en frequentie kunnen we onderling afspreken. Ben jij diegene die met mij in contact wil komen? (CH03)

Nol

Hoi, ik ben Nol, 46 en ben woonachtig in Helmond. Ik heb een licht verstandelijke beperking. In mijn vrije tijd werk ik graag in de tuin. Ik zou het leuk vinden om samen te gaan darten, avondjes uit te gaan of naar de bioscoop te gaan. Vooral comedyfilms vind ik erg leuk. Ik ben heel sociaal en houd van gezelligheid. Ik heb een auto, dus een stukje rijden naar iemand toe vind ik ook geen probleem. Vind jij het leuk om zo nu en dan eens samen op pad te gaan? Dan hoor ik graag van je. (CH02)

Marleen

Hoi, hoi, ik ben Marleen en ik ben 74 jaar oud. Ik woon in Helmond binnen een beschermde woonvoorziening. Ik zie dus regelmatig allerlei soorten mensen voorbij komen en kijk dus niet snel raar ergens van op. Ik kan gezellig kletsen en ben ruimdenkend. Dus als iemand eens zijn verhaal kwijt wil, kan ik een goed luisterend oor zijn. We hoeven elkaar gerust niet elke week te zien, maar zo nu en dan zou ik het wel gezellig vinden.

Op dit moment loop ik wat moeilijk en ben ik bang om te vallen. Maar de verwachting is dat ik snel weer goed ter been ben en ook met de regiotaxi eropuit zou kunnen. Ik zou het leuk vinden om een nieuwe vriendschap te hebben met iemand, zodat ik vaker de deur uit kan. In het begin ben ik in het contact wellicht wat terughoudend, kijk ik de kat uit de boom, maar als ik mij op mijn gemak voel, dan klets ik graag en hou wel van een beetje humor.

Ik ben dan wel 74, maar klik ook goed met mensen die jonger zijn dan ik. Samen winkelen, terrasje pakken of samen eens uit eten. Muziek is mijn grote hobby, ik ben dol op Hollandse muziek, zoals Frans Bauer. Dus mocht je het leuk vinden om eens naar een concert te gaan, ik ben overal voor in. (CH01)

 

Wilt u zelf een oproepje plaatsen? Neem dan contact op met pth@meezuidoostbrabant.nl.

Reageren op een vriendschapsoproepje in gemeente Helmond

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.