Vriendschapsoproepjes in gemeente Valkenswaard

Peter

Hallo, mijn naam is Peter. Ik ben 58 jaar en ik kom uit Valkenswaard. Ik ben een lieve, open, eerlijke en betrouwbare man die houdt van een grapje op zijn tijd. In mijn vrije tijd sleutel ik het liefst aan landbouwvoertuigen. Ik ben op zoek naar een vriendschap. Leuk vind ik het om erop uit te gaan. Denk hierbij aan een terrasje pakken of ergens heen gaan. Het gezelschap alleen al is heel fijn en daarom wil ik flexibel zijn in de activiteiten die we ondernemen.

Ik heb een TIA gehad waardoor ik uitval heb aan mijn linkerbeen. Zoals ik ook wel eens grap: ‘mijn linkerbeen is minder snel dan mijn rechterbeen’. Daarnaast zijn sommige zaken wel eens ingewikkeld en heb ik wat hulp nodig om zaken op orde te krijgen. Graag zou ik in het weekend willen afspreken. De voorkeur is op een avond, maar ik sta ook open voor de middag. Lijkt het je leuk om een keer af te spreken of wil je meer informatie? Neem dan contact op met MEE! (CVA03)

Henk

Hoi! Mijn naam is Henk en ik ben 14 jaar. Ik woon in Valkenswaard en ga naar het VMBO-K op het Weredi. Mijn allergrootste hobby zijn paarden. Ik heb zelf een pony en rijd ook wedstrijden. Ik ben het liefst elke dag bij mijn pony. Als ik niet bij mijn pony ben, dan game ik veel. Doordat ik veel game, heb ik weinig sociale contacten in het echte leven. Eigenlijk zou ik deze best wel meer willen, maar vind het onderhouden van contact moeilijk.

Nog niet zo lang geleden is er ASS (autisme) bij mij geconstateerd. Ik vind het hierdoor moeilijk soms te weten hoe ik op anderen moet reageren en wat ik nog meer zou kunnen doen naast gamen en paardrijden. Ik ben op zoek naar een vriendschap met iemand die mij begrijpt. De ene keer bij jou thuis afspreken en de andere keer bij mij is geen probleem. Ik ben op zoek naar een vriendschap met iemand tussen de 13 en 15 jaar oud. Ik vind het fijn als ik mezelf niet stoer hoef voor te doen, maar dat ik gewoon mijzelf mag zijn. Zou jij het leuk vinden kennis te maken met mij (en mijn ouders)? Neem dan contact op met MEE. (CVA02)

Mark

Hallo, mijn naam is Mark en ik ben 34 jaar. Ik heb Asperger (autisme) met een normale intelligentie. Ik ben op zoek naar (liefst) een leeftijdgenoot (vriend of vriendin maakt niet uit) die het leuk vindt om er samen op uit te gaan of wat te kletsen. Ik ben erg zelfstandig en zou het fijn vinden als jij dat ook bent. Ik rijd auto en woon op mezelf, in Valkenswaard, in een appartement. Ik vind het erg leuk om spelletjes te spelen, een potje te poolen, naar de dierentuin of een pretpark te gaan. Het liefst zou ik één keer per 2 weken met iemand anders afspreken. Lijkt jou dit ook leuk? Dan zou ik graag eens kennismaken met jou. (CVA01)

 

Wilt u zelf een oproepje plaatsen? Neem dan contact op met pth@meezuidoostbrabant.nl.

 

Reageren op een vriendschapsoproepje in gemeente Valkenswaard

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.