Vriendschapsoproepjes in gemeente Veldhoven

Rudolf

Mijn naam is Rudolf en ik ben 49 jaar oud. Ik woon in een appartement in Veldhoven. Ik werk 5 dagen in de week bij Paccar Parts, dit is een onderdeel van de DAF. Doordat ik kenmerken in het autistisch spectrum heb, vind ik het moeilijk om contact met een ander te maken. Dit betekent voor mij dat ik dus weinig sociale contacten heb en in het weekend vaak alleen ben. Ik ben rustig en aardig. Een contact opstarten, vind ik moeilijk, maar als het over iets gaat waar mijn interesse ligt dan kan ik daar wel over praten. Ik vind het erg leuk om over sport te praten of het te kijken. Mijn lievelingssport is golf en dit doe ik dan ook graag. Ben jij ook op zoek naar een vriendschap en wil jij ook op een zaterdag of zondag afspreken? Lijkt het je leuk om kennis te maken met mij? Neem dan contact op met MEE. (CVE07)

Renske

Mijn naam is Renske en ik ben 24 jaar oud. Sinds 1,5 jaar woon ik samen met mijn vriend in Veldhoven. Voorheen heb ik in Helmond gewoond. Omdat ik hier nog niet zo lang woon, heb ik niet zo veel sociale contacten. Wat ik leuk vind om te doen, is naar de bioscoop gaan, samen koffie drinken, een rondje wandelen met mijn kat of knutselen. Ik maak 3D-kaarten en teken graag.
Ik zou het leuk vinden om meer sociale contacten te krijgen rondom Veldhoven. Doordat ik niet aangeboren hersenletsel heb, is het voor mij wel belangrijk dat ik rekening kan houden met voldoende rust tussen mijn activiteiten door. Dit kan ik zelf goed plannen. Als mijn vriend de auto niet nodig heeft, dan kan ik ook de auto pakken om iets te gaan doen. Lijkt het jou leuk een keer kennis te maken met mij? Neem dan contact op met MEE. (CVE05)

Anna

Mijn naam is Anna en ik woon - samen met mijn ouders en broer - in Veldhoven. Ik ben 15 jaar en heb een leerachterstand. Dit betekent voor mij dat mijn interessegebied en activiteiten wat lager liggen dan 15 jaar. Ik ben helemaal gek van superhelden. Mijn lievelingssuperheld is Batman.
Wat ik leuk vind om te doen, is gamen (LEGO, Minecraft en Batman), films kijken of op Youtube naar interessante filmpjes zoeken. Eigenlijk zou ik het erg leuk vinden om iets met iemand anders te gaan doen, maar ik ben best wel een beetje verlegen. Het leukste zou ik het vinden als iemand tussen de 13 en 15 jaar is, een jongen of meisje maakt voor mij niet uit.
Ik vind het leuk om op de fiets een keer naar het City Centrum te gaan om wat rond te kijken of een ijsje te eten. Samen gamen of films kijken kan ook. Het liefst heb ik contact met iemand in Veldhoven of Eindhoven. Mijn ouders kunnen mij dan makkelijker halen en brengen. Lijkt jou het leuk om met mij af te spreken? Neem dan contact op met MEE. (CVE04)

Nol

Hallo, mijn naam is Nol. Ik ben een rustige man van 47 jaar uit Veldhoven. Ik vind het fijn om er op uit te gaan met de fiets of om een stuk te gaan wandelen. Daarnaast ben ik een groot PSV fan en ik vind het leuk om de wedstrijden te volgen. Zowel op tv als in het stadion. Op lichamelijk gebied heb ik problemen met mijn sleutelbeen en mijn knie. Ook heb ik epilepsie. Nu heb ik de juiste medicatie en is daardoor ben ik al een poos aanvalsvrij. Ik ben op zoek naar een vriendschap. Dingen die ik leuk vind om samen te doen zijn wandelen, fietsen, een terrasje wil pakken of naar een wedstrijd van PSV kijken. Ook zou ik het leuk vinden als je mee wil naar een dancefeest. Het liefst zou ik door de week in de middag afspreken. Komt dat niet uit, dan kan de datum in overleg afgesproken worden. Vindt je het leuk om dingen met mij te ondernemen? Dan hoor ik graag van je. (CVE03)

Carla

Ik ben een positief ingestelde vrouw van 64 jaar, woonachtig in Veldhoven. Ik onderneem graag activiteiten, zoals: naar het bos gaan, wandelen, naar een museum of een terrasje pakken. Ik ben dan wel klein van stuk (1.38 m), maar dat mag de pret niet drukken. Een aantal jaren geleden heb ik hersenbloeding gehad. Ook heb ik reuma. Beide maakt goed lopen en bewegen wat lastiger. Ik zou het leuk vinden om op dinsdag, vrijdag of zaterdag iets leuks te gaan ondernemen. Frequentie, tijdstip en duur kan in onderling overleg. Lijkt dit jou ook leuk? Dan zou ik graag kennis met je willen maken. (CVE02)

Kitty

Ik ben een vrouw van 58 jaar en ik woon in Veldhoven. Ik ben op zoek naar een andere vrouw tussen de 50 en 65 jaar om gezellige dingen mee te doen. Denk hierbij aan thuis een kop koffie drinken, naar het terras gaan of een stukje wandelen. Ik woon samen met mijn man en zoon en ik heb een licht verstandelijke beperking. Ik zou graag om de week op maandagmiddag, met iemand uit Veldhoven, afspreken. Lijkt jou dit ook leuk? Dan zou ik graag kennis met je willen maken. (CVE01)

 

Wilt u zelf een oproepje plaatsen? Neem dan contact op met pth@meezuidoostbrabant.nl.

Reageren op een vriendschapsoproepje in gemeente Veldhoven

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.