Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Liesbeth Bomhof nieuwe bestuurder De Meent Groep

Per 1 maart 2017 is Liesbeth Bomhof benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van De Meent Groep. Zij volgt Marina Hesen op, die per 1 maart is gestart als voorzitter van de Raad van Bestuur bij RIBW Brabant.

Na een uitgebreide procedure met zowel interne als externe kandidaten, is de Raad van Toezicht verheugd met de aanstelling van de interne kandidaat Liesbeth Bomhof. Bomhof, master in strategisch management, heeft ervaring bij de landelijke overheid, onderwijs en ziekenhuissector. En ze is geen onbekende binnen MEE/De Meent Groep. De afgelopen tien jaar werkte zij hier al als senior beleidsadviseur en manager.

Vanwege haar ondernemerschap en goede contacten bij gemeenten en samenwerkingspartners heeft de Raad van Toezicht veel vertrouwen in Bomhof als bestuurder. Zij heeft een realistisch beeld van de veranderingen die nodig zijn in het sociaal domein. Ook is Bomhof een zakelijk en sociaal bevlogen leider, die zich richt op innovatie, samenwerking en verbinding.

Verder bouwen aan de missie en organisatie

De Meent Groep ontwikkelt, bestuurt en biedt staf- en ondersteunende diensten aan MEE Noord en Midden Limburg, MEE Noordoost Brabant, MEE regio 's-Hertogenbosch en MEE regio Tilburg. MEE biedt professionele ondersteuning aan mensen die door een beperking problemen ervaren bij het meedoen in de samenleving. MEE maakt mensen sterker en zelfredzamer zodat meedoen wél mogelijk wordt.

De Raad van Toezicht vertrouwt erop dat Bomhof de visie en ambities van De Meent Groep met enthousiasme kan uitdragen en zo verder bouwt aan de huidige organisatie. Als manager was Bomhof onder meer verantwoordelijk voor de nieuwe programmalijnen en innovatie, de stafdisciplines, bedrijfsvoering en ondersteunende diensten. Hierdoor is zij thuis in de complexe, actuele vraagstukken binnen het sociaal domein en kan zij goed inspelen op de maatschappelijke ontwikkelingen en samenwerking met andere organisaties.