Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Start Koo 's-Hertogenbosch

Koo voor inwoners van gemeente 's-Hertogenbosch

Vanaf 31 januari 2019 kunnen inwoners van gemeente 's-Hertogenbosch bij Koo terecht met hun vragen.

Koo = ook voor jou!

Heb je een vraag over iets in je persoonlijk leven? En weet je niet goed waar je antwoord kan vinden? Neem dan eens contact op met Koo. Want daar kan je terecht met vragen over veel verschillende onderwerpen. Die hebben we samengevat in 6 thema’s: opleiding en werk, geldzaken, jeugd en gezin, wonen en vervoer, zorg en hulp, meedoen en meehelpen.

Bel, kijkopkoo.nl of kom langs

Koo kan je bereiken op een manier die je zelf prettig vindt. Je kan bellen met Koo: 073 - 206 88 88. Dan krijg je een professional een de lijn. Die kan je of zelf antwoord geven of naar de juiste plek doorgeleiden. Je kan ook zelf zoeken naar informatie op www.kijkopkoo.nl. Of je kan langskomen bij een van de wijkpleinen voor informatie en advies. Vrijwilligers met verstand van zaken helpen je daar verder.

Je kan ook zelf een idee naar Koo brengen. Bijvoorbeeld als je een leuk plan of activiteit hebt bij jou in buurt. Waar je andere inwoners aan mee wilt laten doen. Meld het dan aan bij Koo. Dat kan via 073- 206 88 88, www.kijkopkoo.nl of bij een van de wijkpleinen.

Nieuw wijkplein in de Binnenstad

Er zijn nu 9 wijkpleinen. De nieuwste is 31 januari open gegaan: Koo, wijkplein Binnenstad. Dit wijkplein is te vinden in de Bethaniëstraat. De andere wijkpleinen zijn te vinden in BBS Nieuw-Zuid, BBS Boschveld, De Kiek, de Schans (Maaspoort), Helftheuvel (West), Perron-3 (Rosmalen), BBS Hambaken, en BBS HD

Samenwerk

Koo staat onder meer voor coproductie: samenwerken met inwoners en samenwerking van verschillende partijen. Want achter Koo zitten veel professionele organisaties, vrijwilligers en wijkinitiatieven. We hebben er samen met Farent, GGD, MEE, vrijwilligers, inwoners en belangenorganisaties voor gezorgd om goed met Koo te kunnen starten.