MEE in gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

U kunt met alle vragen en zorgen over leven met een beperking terecht bij MEE. In gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten kunt u in contact komen met MEE via het CMD (Centrum voor Maatschappelijke Deelname).

Voor het CMD bel 040 283 16 75 of mail cmd@nuenen.nl.

Maar u kunt ook rechtstreeks contact opnemen met MEE. Gratis en zonder verwijzing. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat uw vraag op de juiste plek terecht komt. 
Bel 088 465 35 55 of stuur een email aan mee@meedemeentgroep.nl.

 


Dit kan MEE nog meer voor u doen:


 

Onafhankelijke cliëntondersteuning bij langdurige zorg (Wlz)

Heeft u een indicatie voor langdurige zorg (Wlz) en heeft u vragen over de keuze voor een zorgaanbieder of zorgvorm? Of heeft u al zorg bij een zorgaanbieder, maar wilt u die veranderen of bent u daar niet tevreden over? Ook dan kunt u bij MEE terecht. Gratis, zonder verwijzing en onafhankelijk van zorgaanbieders en zorgkantoor. 

Lees meer over onafhankelijke cliëntondersteuning Wlz.

Bel 088 465 35 55 of stuur een email aan mee@meedemeentgroep.nl.

 


Ondersteuning werknemers met een arbeidsbeperking

Voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is het vinden en/of behouden van een passende baan niet altijd vanzelfsprekend. MEE biedt deze werknemers een arbeidsonderzoek en een diagnose van zijn of haar situatie. Een ervaren consulent ondersteunt op verschillende leefgebieden, waarbij gekeken wordt naar de invloed op de uitvoering van werk door de werknemer. Vaak moet er specifieke aandacht worden gegeven op verschillende momenten in het traject naar werk, zodat iemand uiteindelijk een duurzame werkplek vindt.

Bel 088 465 35 55 of stuur een email aan mee@meedemeentgroep.nl.