Cliëntenraad zoekt leden!

07 oktober 2020

De cliëntenraad van MEE De Meent Groep zoekt enkele nieuwe leden.

De Cliëntenraad spreekt officieel namens alle cliënten van MEE De Meent Groep. Ze praat mee over het inhoudelijke beleid van MEE en houdt de uitvoering ervan goed in de gaten. Zij geeft de bestuurder gevraagd en ongevraagd advies. De Cliëntenraad overlegt regelmatig met de bestuurder en jaarlijks met de Raad van Toezicht.

Heb je affiniteit hebben met cliënten van MEE, met het werk van een cliëntenraad en denk je de belangen van de cliëntgroep goed te kunnen vertegenwoordigen? Heb je daarnaast zicht in actuele ontwikkelingen in de sectoren zorg en welzijn? Is je interesse in het werk van de cliëntenraad gewekt? Dan zoeken we jou!

Bekijk hier de vacature voor deze vrijwillige functie.

Lees hier meer over de Cliëntenraad.

Over MEE

MEE helpt mensen met een beperking én de mensen om hen heen op alle gebieden van het leven. Zo kunnen zij meedoen in de samenleving en hun talenten gebruiken. MEE is onafhankelijk en werkt daarom écht in het belang van de cliënt. MEE helpt cliënten om zelfstandiger te worden en om mensen uit hun omgeving bij hun leven te betrekken. Zo maken we de samenleving beter voor mensen met een beperking.

MEE De Meent Groep werkt in de regio’s Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, 's-Hertogenbosch en Tilburg.