Gespreksavond 'vrouwen met autisme' in Tilburg 9 mei

05 april 2018

Vrouwen met autisme vertellen

Op woensdag 9 mei organiseert MEE regio Tilburg een gespreksavond over vrouwen met autisme op het kantoor van MEE, Kloosterstraat 32 in Tilburg. De avond is voor vrouwen met (het vermoeden van) een autisme spectrum stoornis (ASS). De bijeenkomst start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en duurt tot 21.30 uur. Deelname is gratis.

Je bent vrouw en hebt de diagnose autisme gekregen. Of misschien heb je het vermoeden dat je ‘iets van autisme’ hebt. Hoe ga je daarmee om? Wie kan je helpen als dat nodig is? Je kent misschien geen andere vrouwen die te maken hebben met autisme. Dan is het fijn om anderen te ontmoeten die een vorm van autisme hebben en hun ervaringen delen.

Monica, Mariëlle en Mandy vertellen tijdens de avond over hun diagnose in het autisme spectrum en wat daarbij komt kijken. En over hoe belangrijk het is om over je ervaringen te praten. Er is ook gelegenheid om onderling in kleine groepjes ervaringen te delen.

Voor vragen en aanmelden (gewenst, maar niet noodzakelijk) kun je terecht bij Gerald Glaudemans, consulent bij MEE regio Tilburg, email g.glaudemans@meeregiotilburg.nl