We hebben een winnaar!

31 oktober 2019

Afgelopen vrijdag 25 oktober en zaterdag 26 oktober is er door het steunpunt Mantelzorg van de LEVgroep, in samenwerking met de KBO Zorg Coöperatie Gemert en de voormalige seniorenraad, een grote Zorg- en Welzijnsbeurs georganiseerd voor inwoners van de gemeente Gemert- Bakel met een zorgvraag.

MEE Zuidoost Brabant was ook aanwezig op de beurs en de afdeling informele zorg had hier een mooie win-actie aan verbonden. Bezoekers mochten raden hoeveel mensen uit Zuidoost-Brabant er via MEE op zoek waren naar een maatje.

De heer Wilfried Ernst zat het dichtste bij het juiste aantal hulpvragers en heeft inmiddels een mooie VVV-bon in ontvangst mogen nemen. Dhr. Ernst en alle anderen: hartelijk dank voor uw deelname!

Door middel van deze actie wilden wij de 200 hulpvragen onder de aandacht brengen. Misschien kun jij helpen om dit grote aantal te verminderen?!

Vrijwilligers bij MEE kunnen namelijk als echte helden het verschil maken in het leven van mensen met een beperking, autisme, niet-aangeboren hersenletsel of een chronische ziekte. Natuurlijk doe je vrijwilligerswerk voor een ander, maar je krijgt er ook veel voor terug. Het is leuk, je leert nieuwe mensen kennen en doet inspirerende ervaringen op. Heb je interesse in vrijwilligerswerk? Dan ben je bij MEE Zuidoost Brabant op de juiste plek. MEE is namelijk altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die iets willen betekenen voor mensen met een beperking. Of je nu wekelijks of maandelijks een paar uurtjes beschikbaar bent: er is altijd iets te vinden dat aansluit bij jouw wensen.

Meer informatie hierover vind je op onze site
https://www.meedemeentgroep.nl/vrijwilliger-bij-mee-zuidoost-brabant
of neem gerust eens telefonisch contact met ons op (040-2140404). We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!