X-toppers 2017 wandelaars vierdaagse

X-Toppers: Doe mee aan de Nijmeegse Vierdaagse

30 januari 2018

Het programma Iedereen kan sporten, uitgevoerd door MEE Noord en Midden Limburg, stimuleert sport en bewegen voor mensen met een beperking. Zij organiseren dit jaar voor de 8e keer de X-toppers. Wandelproject X-toppers biedt begeleiding en de nodige extra's waardoor mensen met een beperking mee kunnen doen aan dit grootse evenement. 

Meedoen aan de Vierdaagse onder begeleiding van buddy's en je verder nergens zorgen over hoeven te maken. Dat is de X-toppers. Accommodatie, vervoer, catering, medische verzorging, georganiseerde pauzeplaatsen, alles is geregeld. In het voorbereidingstraject worden er ook groepstrainingen georganiseerd onder begeleiding van een groepsleider en buddy’s.

Ben jij de X-Topper die we zoeken?

Wil jij de Nijmeegse Vierdaagse lopen maar kun je dit vanwege je beperking niet alleen? Dan ben jij de X-Topper die we zoeken! Onder begeleiding van een buddy kun je meedoen.

We zoeken ook buddy's

Wil jij mensen met een beperking begeleiden tijdens de Vierdaagse? Of wil je als vrijwilliger of sponsor je bijdrage leveren? Je bent van harte welkom! Samen maken we meedoen aan de Vierdaagse mogelijk.

Informatie of aanmelden

Wil je meer informatie of je aanmelden als X-topper, buddy, vrijwilliger of sponsor? Neem dan contact op met Tijn Wabeke, projectleider X-toppers: t.wabeke@iedereenkansporten.nl of kijk op www.iedereenkansporten.nl/x-toppers.