X-toppers: doe mee aan de Vierdaagse

10 december 2018

Meedoen aan de Nijmeegse Vierdaagse, ondanks je beperking. Dat kan via het wandelproject X-toppers van Iedereen Kan Sporten en MEE Noord en Midden Limburg. X-toppers zorgt voor begeleiding tijdens het lopen en regelt faciliteiten zoals slaap- en rustplaatsen, vervoer, catering en medische verzorging. Deelnemers hoeven zich alleen maar te concentreren op het meedoen en halen van de finish. Voor de Vierdaagse 2019 van 16 t/m 19 juli zoekt X-toppers deelnemers, buddy’s en sponsoren.

Komend jaar doen de X-toppers voor de 9e keer mee aan de Vierdaagse. Sommige deelnemers lopen al jaren mee. Maar er zijn ook elk jaar weer nieuwe gezichten bij. In 2018 stonden er 50 deelnemers aan de start. Samen met hun buddy gingen ze de uitdaging van 30, 40 of 50 km aan.

Doe mee als X-topper, buddy of sponsor

Om meedoen in 2019 weer mogelijk te maken zoekt de X-toppers deelnemers, buddy’s en sponsoren. Ben je 12 jaar of ouder? Heb je bijvoorbeeld een verstandelijke, lichamelijke of visuele beperking of een vorm van autisme? En wil jij graag de Nijmeegse Vierdaagse lopen maar kun jij dit vanwege je beperking niet alleen? Dan ben jij de X-topper die we zoeken! Ook buddy’s zijn van harte welkom zich aan te melden. Zij ondersteunen de X-toppers tijden het lopen. Wil je als sponsor aan dit unieke evenement bijdragen, ook dan is je bijdrage van harte welkom.

Contact

Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met Tijn Wabeke, projectleider X-toppers, via e-mail of kijk op www.iedereenkansporten.nl/x-toppers.  

Wil je een indruk krijgen van de X-toppers tijdens de Vierdaagse? Bekijk dan hier de film van 2018

Bekijk hier de promotiefilm X-toppers 2019.