BOEKJE: Vakantiekampen in Zuidoost Brabant

PDF Document, 0.48 MB Geplaatst op 21 januari 2019

In regio Zuidoost Brabant worden er verschillende vakantiekampen georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking. De vakanties worden georganiseerd onder verantwoordelijkheid van de Vereniging van ouders en verwanten van mensen met een verstandelijke beperking. MEE Zuidoost Brabant biedt ondersteuning bij de organisatie van het vakantieaanbod.

In de regio Zuidoost Brabant worden diverse vakantiekampen georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking met als doel hen een leuke en ontspannende vakantie aan te bieden. Een initiatief van een groot aantal enthousiaste vrijwilligers. De kampen vinden plaats op verschillende locaties en in verschillende weken tijdens de zomervakantie. Voor elke deelnemer is er een kamp dat bij haar of hem past. De vakanties worden georganiseerd onder verantwoordelijkheid van de Vereniging van ouders en verwanten van mensen met een verstandelijke beperking, te weten: KansPlus - Sien Eindhoven/Helmond en KansPlus Valkenswaard e.o.

MEE Zuidoost Brabant biedt ondersteuning bij de organisatie van het vakantieaanbod. Deze samenwerking tussen de KansPlus organisaties en MEE is ondergebracht in de stichting ‘Carrousel’.

Het aanbod bestaat uit de volgende kampen. Klik op de links voor meer informatie:

Wil je je opgeven voor een bepaald kamp? Kijk in het boekje en stuur een ingevuld inschrijfformulier op naar de contactpersoon van het betreffende vakantiekamp of de vakantie activiteit.

Download bestand