Rij met meerdere mensen

Trainingen MEE Academie

MEE geeft trainingen aan mensen die te maken hebben met mensen met een beperking of chronische ziekte.

Hoe kan ik constructief samenwerken? Hoe herken ik autisme of een licht verstandelijke beperking? Welke aanpassingen zijn nodig in mijn benadering? Wie doorziet welke impact een beperking heeft op het gedrag en daarnaar kan handelen, krijgt veel meer gedaan.

Veel corporaties, docenten, werkgevers, sociale diensten van gemeenten of re-integratiebedrijven lopen vast met klanten of cliënten, omdat medewerkers de beperking niet herkennen en niet weten hoe zij met een beperking kunnen omgaan. MEE-consulenten weten welk gedrag samenhangt met een beperking en laten u zien hoe u ervoor zorgt dat deze mensen gewoon meedoen.

In onze trainingen delen we onze kennis over leven met een beperking en beproefde manieren van denken en werken. Dat vergroot het succes van uw werk. Wij verzorgen deze trainingen in-company. Bekijk hier onze infografic om een beeld te krijgen van de resultaten van de MEE academie in 2017.

Wilt u als individu een van deze trainingen volgen? Informeer dan naar de mogelijkheden. 

Als gemeente weten wat de mogelijkheden zijn van subsidie ZonMw? Klik hier voor meer informatie.

Een deel van onze trainingen dragen een kwaliteitskeurmerk (accreditatie) van Registerplein. Deelname aan deze trainingen levert daarmee registerpunten op voor geregistreerde maatschappelijk werkers, sociaal agogen, ggz-agogen, cliëntondersteuners en sociaal juridisch dienstverleners.