Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Maatje voor Corry

Vriendschap oproepjes CB02
Type oproep Maatje

Hoi, mijn naam is Corry en ik ben een 59-jarige vrouw uit de gemeente Bergeijk. Ik ben iemand die eerlijk en recht door zee is. Ik probeer zo positief mogelijk in het leven te staan en dat verlang ik ook van een ander. Humor helpt mij daarbij en dat maakt het leven lichter. Door een aantal operaties ben ik minder mobiel waardoor ik veel in een rolstoel zit. Daarnaast heb ik Borderline en hierdoor zie ik het leven zwart-wit. Ik kan goed aangeven wat ik wel en niet wil. Waar ik behoefte aan heb, is een maatje die gezellig een praatje wil maken of even met mij naar buiten wil voor bijvoorbeeld een kleine wandeling met de rolstoel. Het liefst spreek ik om de 3 weken af; op maandag of donderdag (ochtend of middag) of op dinsdagochtend. Lijkt het je leuk met mij in contact te komen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met MEE!

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.