Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap met Kees

Vriendschap oproepjes CB03
Type oproep Vriendschap

Hallo allemaal, mijn naam is Kees en ik woon in Bergeijk. Ik ben 22 jaar oud en ik ben een aardige, rustige en nette jongen. Ik zou heel graag meer sociale contacten krijgen. Doordat ik meer tijd nodig heb om dingen te verwerken, voordat ik kan antwoorden en doordat ik op sociaal vlak wat minder sterk ben, ben ik vaak alleen. In het begin kijk ik graag even de kat uit de boom en vind ik het fijn als iemand in contact met mij met wat humor het ijs kan breken. Mijn hobby’s zijn tafeltennissen, gamen, wandelen en muziek luisteren. Het liefst luister ik top40, maar eigenlijk is mijn muzieksmaak heel breed. Tafeltennis speel ik bij een tafeltennisvereniging. Hier spelen we ook wel eens in een competitie mee. Zou jij het leuk vinden om met mij een vriendschap aan te gaan? Ben je geduldig, rustig maar ook in voor een geintje? Dan hoort MEE graag iets van jou!

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.