Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap met Hans

Vriendschap oproepjes CB04
Type oproep Vriendschap

Hallo allemaal, mijn naam is Hans en ik ben 62 jaar oud. Al vanaf mijn geboorte woon ik in Bergeijk. Ik vind het erg fijn om daar te wonen, maar toch mis ik nog iets. Overdag kan ik me vrij goed bezighouden, maar in de avond voel ik me best wel eens alleen. Ik ben op zoek naar een vrijwilliger of een vriendschap om dingen met elkaar te kunnen delen op ongedwongen niveau. Wanneer ik niet goed weet wat er van me verwacht wordt en wat ik moet doen, dan kan ik me nog wel eens terugtrekken. Ik vind het moeilijk om hulp te vragen, maar ben wel graag onder de mensen. Mijn grootste hobby is voetbal. Dit kijk ik graag en hier praat ik ook graag over. Ook lees ik de krant of houd ik van een stukje wandelen of fietsen. Ook zou ik graag een terrasje gaan pikken. Lijkt het jou leuk om een vriendschap met mij aan te gaan óf wil je als vrijwilliger iets voor me betekenen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met MEE.

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.