Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap met Mees

Vriendschap oproepjes CB05
Type oproep Vriendschap

Mijn naam is Mees en ik ben 21 jaar. Ik ben een lieve, rustige jongen die ook wel wat humor in zich heeft. Samen met mijn ouders woon ik in Bergeijk. Ik houd erg veel van dieren. Mijn hobby's zijn gamen (Fortnite), naar de bioscoop gaan of een gezelschapsspel spelen. Ook vind ik het heel leuk bezig te zijn met technische dingen en dan het liefst op het gebied van audio-apparatuur. Ik heb een licht verstandelijke beperking waardoor ik het moeilijk vind mensen te leren kennen. Bellen vind ik helemaal niet fijn, want dan weet ik niet zo goed wie ik aan de lijn heb, omdat ik diegene niet kan zien. Ik zou het leuk vinden in de avonduren - op woensdag of in het weekend - iets te gaan ondernemen. In eerste instantie kijk ik de kat uit de boom, maar als ik iemand beter ken, kom ik wel wat losser. Zou jij het leuk vinden een vriendschap met mij aan te gaan? Neem dan contact op met MEE.

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.