Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap met Rokossovsky

Vriendschap oproepjes CB07
Type oproep Vriendschap

Hoi allemaal. Mijn naam is Rokossovsky en ik ben 20 jaar oud. Samen met mijn ouders, broer, 2 honden en 1 kat woon ik in Riethoven. Op dit moment studeer ik Bedrijfskunde aan het HBO; ik zit nu in mijn eerste jaar. Ik vind het moeilijk om sociaal contact aan te gaan; soms vindt ik dit ook fijn, maar soms ook niet. Als ik me eenmaal op mijn gemak voel dan kan ik ook over van alles en nog wat praten. Ik heb een breed interesse gebied. Zo is een van mijn passies alles te weten komen over geschiedenis (en dan het liefste Napoleon). Ook ben ik sinds kort begonnen met elektronische muziek maken. Gamen vind ik ook leuk. Het liefst speel ik ritmegames of strategische spellen. Voor mij hoeft het niet alleen op de computer te zijn, voor een gezelschapsspel ben ik ook wel in. Als je me vraagt wat voor boeken ik lees dan zijn dat vooral astronomie of geschiedenisboeken, maar hier en daar zit er ook een boek tussen over een willekeurig onderwerp. Een aantal jaar geleden is er autisme bij mij geconstateerd. Ik merk aan mezelf dat ik het eerste contact leggen moeilijk vind. Ik ben bang om niet geaccepteerd te worden. Dit komt onder andere ook doordat ik vroeg gepest ben. Doordat ik me hierdoor makkelijker terugtrek ligt eenzaamheid op de loer. Ik ben dan ook op zoek naar een vriendschap waar ik leuke dingen mee kan gaan doen. Dit kan thuis zijn (film kijken, spelletje spelen) maar dit mag ook buitenshuis zijn (naar de bioscoop gaan of een pretpark bezoeken). Eigenlijk sta ik voor veel dingen open dus alles is wel bespreekbaar. Lijkt jou het leuk om eens kennis te maken met mij? Neem dan contact op met MEE en wie weet zien we elkaar binnenkort.

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.