Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap voor Ronald

Vriendschap oproepjes CBL01
Type oproep Vriendschap

Hoi allemaal, Mijn naam is Ronald en ik ben 54 jaar oud. Ik woon al mijn hele leven in Bladel. Ik woon zelfs nog steeds in mijn ouderlijk huis. Hier woon ik zelfstandig. Wat ik leuk vind is krantenknipsels sparen die betrekking hebben op Bladel en de omliggende dorpen. De inhoud van deze knipsels gaan vaak over het verleden en hoe de fysieke omgeving er destijds uitzag. Ik vind het leuk om te kunnen vergelijken wat er allemaal veranderd is in de omgeving. Ik ga dan ook graag naar nieuwbouwprojecten kijken als ik een stukje ga wandelen. Mijn grote hobby is modeltreinen en -huisjes bouwen. Dit heb ik ook in mijn woonkamer staan en ik vind het leuk om hier iedere keer een aanvulling op te maken. Ook ben ik bezig met een modelbouwauto van Back to the Future. Wat ook een hobby van mij is, is in de tuin werken. Hierover kan ik ook vertellen en mijn kennis overdragen aan iemand anders. Ik ben iemand die, als ik ergens erg geïnteresseerd in ben, alles daarover uit gaat zoeken. Daarom kun je mij ook wel een doorzetter noemen. In huis krijg ik hulp bij het uitzoeken van mijn post en met vragen die ik heb rondom dingen in mijn leven. Die hulp is fijn voor mij omdat ik soms kan twijfelen over wat ik moet doen. Ik werk doordeweeks maar in de avonden en weekenden heb ik niet zoveel om handen. Tenminste… ik kan wel dingen alleen ondernemen maar ik zou het leuk vinden om dit ook eens met iemand anders te kunnen doen. Spreekt jou bovenstaande aan en zou je wel eens kennis met mij willen maken? Neem dan contact op met MEE.

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.