Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap voor Robert

Vriendschap oproepjes CBL02
Type oproep Vriendschap

Mijn naam is Robert en ik ben 55 jaar. Ik woon nu een aantal jaar in Bladel. Ik werk 40 uur per week bij KempenPlus en heb lang voor mijn ouders en familie gezorgd. Ik vind het leuk om dingen te ondernemen waar je later nog over na kunt praten. Zo kun je denken aan naar het theater of een musical gaan. Een concert of een musea bezoeken vind ik ook leuk. Schilderen doe ik graag maar niet op les. Ook heb ik wel eens een cursus beeldhouden of glasblazen gedaan. Eigenlijk sta ik voor veel dingen wel open als ik maar nieuwe dingen kan ontdekken. Naast elkaar zitten en alleen maar kletsen is niet zo mijn ding. Het liefst ga ik erop uit. Ik ben niet op zoek naar een relatie. Reizen is voor mij geen probleem. Ik reis met de fiets of met het openbaar vervoer. Eindhoven, Best of de Kempen is voor mij allemaal goed. Zou jij een keer kennis willen maken met mij? Neem dan contact op met MEE.”

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.