Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Maatje voor Anne

Vriendschap oproepjes CBL03
Type oproep Maatje

Hallo allemaal, mijn naam is Anne en ik ben 58 jaar. Ik ben een open en eerlijk persoon. Anderen noemen mij ook wel een echt “emotie-mens” in positieve zin! Ik ben eigenlijk heel sociaal en vriendelijk en hou van een grapje op zijn tijd. Maar doordat ik me steeds meer teruggetrokken heb vind ik het moeilijker om helemaal open te zijn. Dit komt vanzelf wel als ik iemand beter ken en een klik met diegene ervaar. Voorheen vond ik het leuk om in de tuin te werken maar dat doe ik niet meer zo vaak. Ook heb ik op salsa les gezeten en doe ik nu aan tai-chi. Toch mis ik nog iets in mijn leven… ik ben namelijk op zoek naar een vriendschap. Het lijkt me zo leuk om dingen samen te kunnen ondernemen. Dit kan van koffie drinken bij elkaar thuis zijn tot dagjes weg naar zee, voor mij maakt dit niet uit. Ik ben hooggevoelig; dit betekent dat ik veel prikkels binnenkrijg waardoor ik soms wat tijd nodig heb om extra te rusten maar dit kan ik zelf inplannen. Ook door mijn fibromyalgie en vermoeidheidsklachten is dit voor mij belangrijk. Ook creatief bezig zijn of een maatje vinden om mijn conditie weer een beetje mee op te bouwen lijkt me leuk. Herken jij jezelf in iets van bovenstaande dingen en zou je eens kennis willen maken met mij? Neem dan contact op met MEE!

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.