Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap voor Frits

Vriendschap oproepjes CBL04
Type oproep Vriendschap

“Hoi, mijn naam is Frits en ik ben 22 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders in Bladel. Ik vind het heel leuk om bezig te zijn met computers en ICT-zaken. Ik ben op dit moment bezig met het behalen van een certificaat voor web developer. Doordat ik epilepsie heb slik ik medicijnen waar ik erg moe van kan worden. Daarom is het belangrijk dat ik mijn energie per dag goed kan verdelen. Een grote hobby van mij is het bouwen van carnavalswagens. Ik zit bij de carnavalsvereni ging en ben hier dan ook actief bij betrokken. Waar ik nog meer van kan genieten is de voetbalclub waar ik een seizoenskaart van heb; PSV. Als ik niet naar het stadion ga óf als de wedstrijd uit is dan wil ik de wedstrijd op TV kijken. Ik ben een échte supporter van de club. Verder vind ik gamen leuk (vooral Fifa), een dagje uit gaan of met onze hond spelen/wandelen. Ik zou graag een vriendschap met iemand willen die dezelfde dingen leuk vind en waar ik het inhoudelijk ergens over kan hebben. Ergens naar toe gaan of thuis afspreken vind ik beiden leuk om te doen. Het liefst spreek ik met iemand in de buurt af zodat ik niet te ver hoef te fietsen óf mijn ouders mij niet te ver weg hoeven te brengen. Lijkt jou het leuk om een keer contact met mij te hebben en kennis te maken? Neem dan contact op met MEE. Wie weet zie ik je dan snel!” (CBL04)

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.