Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap voor Bart

Vriendschap oproepjes CDAS01
Type oproep Vriendschap

Hoi dames uit de regio, ik ben Bart (41) en woon in Someren. Hier woon ik in mijn eigen appartement waar ik zo nu en dan begeleiding ontvang. Ik zit namelijk in een rolstoel en ik krijg ondersteuning bij het lezen en schrijven. Verder ben ik heel sociaal en hou ik van gezelligheid. Daar hoort natuurlijk ook regelmatig een goede grap bij! Ik zou graag in contact komen met iemand, zodat ik wat vaker samen dingen kan gaan doen. Nu ga ik al regelmatig met de mannen op pad naar het voetbal, maar een keer naar de bioscoop, samen eten en gezellig kletsen zou ik toch ook erg leuk vinden. Ik heb een handbike, dus met mooi weer er samen op uit en ergens een terrasje pakken zou ook leuk zijn. In mijn vakanties maak ik graag reizen naar het buitenland. Zo ben ik afgelopen jaar zelfs naar Zuid-Afrika geweest! Ben jij die vlotte dame uit de Peelregio of Eindhoven, rond dezelfde leeftijd als ik, met wie ik een mooie vriendschap kan opbouwen? Dan hoor ik graag van je en wie weet kunnen we dan eens kennismaken.

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.