Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschappelijke relatie voor Yvonne

Vriendschap oproepjes CDAS07
Type oproep Vriendschap

Hallo, ik ben Yvonne - 43 jaar jong - en ik woon in Asten met mijn twee hondjes. Door mijn beperkte werkgeheugen ben ik voorzichtig, ook in het aangaan van sociale contacten. Graag wil ik een vriendschappelijke relatie opbouwen met iemand van rond mijn leeftijd. Samen een stukje wandelen met mijn twee hondjes of eens naar het dorp wandelen om een kopje koffie te drinken of winkels te bekijken, lijkt mij erg gezellig. Het lijkt mij ook leuk eens samen te koken en te eten. Ook vind ik het bezoeken van een jaarmarkt of braderie leuk. Van Nederlandse artiesten ben ik een fan.

Graag wil ik iemand ontmoeten die vertrouwen en respect hoog in het vaandel heeft staan. Heb jij zin om kennis met mij te maken en samen eenmaal in de week iets leuks te doen, reageer dan snel.

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.