Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap met Croaker

Vriendschap oproepjes CE18

Hallo, ik ben Croaker, bijna 50 jaar en woon in Eindhoven. Ik zoek mensen die net als ik dol zijn op fantasy-games, boeken en films. Hierbij moet je denken aan namen als Magic the Gathering, Path of Exhale, Diablo, Starfleet Battles, etcetera. Daarnaast ben ik lang actief geweest in het Eindhovense rollenspel, helaas is deze club opgeheven. Ik zou het leuk vinden om mensen te ontmoeten met wie ik samen deze interesse kan delen en mogelijk een spel kan spelen. Bijvoorbeeld het bordspel ‘Die Sternenfahrer von Catan’ zou leuk zijn om met een paar mensen te kunnen spelen. Ik ben zelf in het eerste contact wat onzeker en afwachtend, maar kan ook spontaan zijn zodra ik iemand beter ken. Iemand die initiatief neemt, vind ik dus fijn, zolang je daarin maar niet te bazig wordt. Ik noem mezelf vrij serieus, maar heb daarin wel subtiele vormen van humor. Ik ben behulpzaam en kan goed luisteren. Mocht jij ook enthousiast worden van een van bovengenoemde spellen en wel eens wat willen afspreken, dan hoor ik graag van je

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.