Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap met Els

Vriendschap oproepjes CE26

Mijn naam is Els en ik ben 58 jaar. Graag zou ik iemand ontmoeten die met me op pad gaat. Ik vind het leuk op boeken- / weekmarkten rond te snuffelen, een expositie te bezoeken, de supermooie Glowweek te bewonderen en gezellig een terrasje te pikken. Af en toe een lezing bijwonen vind ik ook leuk. Ik zit in een rolstoel. Ik spreek wat moeilijker en ook de fijne motoriek is wat lastig. Vind jij het leuk samen op stap te gaan, wil jij mijn rolstoel duwen en spreek jij misschien toevallig Frans (zou leuk zijn, maar niet noodzakelijk), dan zou ik je graag willen leren kennen!! Ook een beetje geduld zal me helpen in het contact waardoor het allemaal wat makkelijker gaat. Zo eens in de twee weken op donderdag na 15.00 uur, zaterdag na 14.00 uur en op zondag heb ik de mogelijkheid om af te spreken.

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.