Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap met Imana

Vriendschap oproepjes CE36

Hallo, ik ben Imana (37 jaar) en ik woon in Eindhoven. Ik ben een zacht aardige, lieve vrouw en bang om afgewezen te worden. Ik vind veel dingen leuk om te doen, oa naar een terrasje gaan, sporten, samen koken maar vooral zoek ik vriendschap. Ik ben een ondernemend type en hou niet van opgeven. Daar zit ook mijn kracht. Omdat ik moeilijk lerend ben vind ik het juist een uitdaging om hierin door te gaan. Wat ook tot een mooi resultaat heeft geleid. En daar ben ik dan ook erg trots op. In de vriendschap ben ik een ‘kat uit de boom kijker’, maar als ik je eenmaal ken dan klets ik de oren van je kop. Ik zoek een paar gezellige vrienden of een goede vriendin uit de buurt zodat ik die makkelijk op kan zoeken. Iemand die een luisterend oor heeft en waarmee ik kan afspreken. Ben jij ook op zoek naar vriendschap en lijkt het je leuk kennis te maken? Neem dan contact op met MEE!

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.