Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap met Angelique

Vriendschap oproepjes CE40

Angelique (65 jr) is vanwege haar gezondheidsproblemen op zoek naar een vrouwelijk maatje, een initiatiefnemer met een open persoonlijkheid. Angelique is al een tijdje op zichzelf aangewezen en moet veel alleen doen. Angelique is lichamelijk moe en kan het ook allemaal niet meer zo goed alleen. Een uitstapje maken kost haar enorm veel energie en een maatje zou haar hierbij kunnen helpen. Dit kan al klein zijn in de vorm van een keertje naar de winkel gaan of ergens een kopje koffie drinken. Angelique zou het ook leuk vinden om samen met iemand te kijken of er leuke activiteiten zijn waar zij bij aan kunnen sluiten. Dit alleen ontdekken is toch lastig. Zou jij met Angelique in contact willen komen? Neem dan snel contact op met MEE!

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.