Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap met "De Witte"

Vriendschap oproepjes CE41

Hallo ik ben ‘De Witte’. Een bijnaam die ik vanuit vroeger heb meegekregen. Ik ben 54 jaar en ik woon in Eindhoven. De laatste tijd heb ik hard aan mezelf gewerkt en dat gaat ook goed. Hetgeen wat nog ontbreekt is een fijne vriendschap. Ik ben iemand die houdt van een ‘zoete inval’ zoals ze dat zeggen, bijvoorbeeld gezellig bij elkaar op de koffie. Misschien wil ik in de toekomst het schaatsen of skeeleren weer oppakken. Ik zoek iemand waar ik me aan op kan trekken, waar ik op kan bouwen. Iemand die spontaan en open is. Ik heb een voorkeur voor een vrouwelijk maatje, omdat ik me daar toch vertrouwder bij voel. Nu is mijn gezondheid op dit moment niet helemaal optimaal en moet ik daardoor aan mijn rust denken. Hopelijk verbetert dit wel in de toekomst. Kun jij jezelf hierin herkennen? Neem dan snel contact op met MEE!

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.