Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Maatje voor Ank

Vriendschap oproepjes CE45

Hallo ik ben Ank, 45 jaar en woon in Eindhoven. Ik ben op zoek naar een maatje waarmee ik fijn kan kletsen en samen leuke activiteiten kan doen. Ik denk dan aan samen naar de Feel Good Market of naar de stad gaan. Ook hou ik van kleuren en haken. Lang lopen gaat wat lastiger door mijn reuma in de weken delen en soms heb ik wat meer uitleg nodig. Bij langere stukken lopen maak ik gebruik van de elektrische rolstoel, kleine stukjes kan ik gewoon lopen. Ik ga binnenkort verhuizen naar een appartementje. Daar heb ik veel zin in maar dit geeft me ook de nodige spanning. Ik heb een hondje en dit is mijn beste vriend. In het contact met anderen ben ik in het begin wat rustig, kijk in het begin “de kat uit de boom”. Door de weeks ben ik beschikbaar maar ook in het weekend. Ben jij ook op zoek naar een maatje om gezellige activiteiten mee te doen? Neem dan snel contact op met MEE!

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.