Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap voor Fleur

Vriendschap oproepjes CE47

Hoi! Ik ben Fleur (24 jaar) en ik woon op Strijp-S in Eindhoven. Ik ben creatief en doe bijvoorbeeld aan naaldvilten. Ik ben een ondernemend type en ga er graag op uit. Een dagje shoppen of foto’s maken vind ik ook leuk. Daarnaast hou ik van lekker eten. Uiteten gaan of gezellig samen koken, daar ben ik vaak wel voor in. Ik hou van wandelen in de bossen. Of ja, rolleren bedoel ik (haha), ik zit namelijk in een handbewogen rolstoel omdat ik ben geboren met een spierziekte. Verder kijk ik wel de kat uit de boom, maar als ik je eenmaal ken dan klets ik de oren van je kop. Ik zoek eigenlijk nog wel een paar gezellige vrienden of een goede vriend/vriendin in de buurt zodat ik er makkelijk naartoe kan. Wat ik zoek in een maatje is een luisterend oor en iemand waarmee ik kan lachen. Graag ook iemand die ondernemend is, ik wil best met ideeën komen maar wil niet dat alles van mijn kant komt. Ben jij ook op zoek naar vriendschap en lijkt het je leuk kennis te maken? Neem dan contact op met MEE!

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.