Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap met Bas

Vriendschap oproepjes CE48

Bob is een jonge man van 25 jaar die in Eindhoven woont. Bob heeft een vorm van autisme, waardoor het voor hem soms lastig is om emoties te herkennen bij anderen. Bob voelt zich op bepaalde momenten eenzaam en wil graag een maatje bij wie hij zijn hart kan luchten. Bob speelt al 10 jaar gitaar, dat heeft hij zichzelf aangeleerd. Bob heeft 5 dwerghamsters thuis en vindt het leuk om te gaan shoppen! Dit vindt hij moeilijk om alleen te doen, omdat hij twijfelt of hij in het juiste lichaam geboren is. Bob zou daar met iemand over willen praten. Daarnaast zou hij ook graag samen leuke dingen ondernemen. Bijvoorbeeld samen hardlopen, voetballen en/of skaten. Ben jij diegene waar Bob een vriendschap mee op kan starten? Neem dan contact op met MEE!

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.