Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Maatje voor Bram

Vriendschap oproepjes CE55
Type oproep Maatje

Hoi toekomstig maatje! Mijn naam is Bram, 29 jaar oud en ik woon in Gestel. Ik ben al langere tijd opzoek naar een maatje die goed bij mij past. Iemand die rekening kan houden met mijn autisme. Dit mag een mannelijk of vrouwelijk maatje zijn. Ik heb verschillende interesses, bijvoorbeeld Disneyfilms en Marvel. Mijn lievelingsfilm is Jurassic Park. Ik game ook veel online, met name actiespellen. Het is voor mij belangrijk dat onze interesses op één lijn liggen. Daarnaast wil ik ook ondernemende activiteiten doen, bijvoorbeeld wandelen of zwemmen. Je moet niet verlegen zijn als je samen met mij leuke dingen wil doen, ik ben namelijk eerlijk en recht voor zijn raap (met een dosis humor!!). Kun jij 1 of 2 keer in de week afspreken? Dat zou voor mij heel fijn zijn! Neem nu contact op met MEE!

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.