Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Maatje voor Rigon

Vriendschap oproepjes CE56
Type oproep Maatje

Hallo maatje! Mijn naam is Rigon, 42 jaar en ik woon in Eindhoven Noord. Kort iets over mijzelf: ik ben een bedachtzaam en ondernemend persoon met autisme. In mijn vrije tijd is EHBO/ BHV een passie voor mij. Verder ben ik actief in de facilitaire dienstverlening. Soms onderneem ik wel eens iets (alleen of met een vriend(in)), maar toch heb ik nog veel leegtes qua opvulling van mijn tijd (met name in de weekenden). Daarom dan ook deze oproep! Ik heb geen voorkeur voor een mannelijk of vrouwelijk maatje. Wel is het fijn als we een raakvlak hebben en gezamenlijke interesses. Mijn interesses zijn; koken, wandelen, uitstapjes, spelletjes, museum, muziek luisteren, gamen of gewoon een bakkie drinken en wat kletsen. Spreekt jou mijn oproep aan, laat het MEE weten en ik kom graag met je in contact!

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.