Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap voor Melanie

Vriendschap oproepjes CEE01
Type oproep Vriendschap

Hoi, ik ben Melanie, 33 jaar jong. Ik zou het leuk vinden om er wat meer op uit te gaan. Ik zoek een vrouw of meisje tussen de 25 en 40 jaar ongeveer om gezellig mee af te spreken. Zelf hou ik van heel veel verschillende dingen. Zo vind ik bijvoorbeeld shoppen, films kijken, kletsen, iets drinken, iets met het uiterlijk doen (nagels of haren), wandelen, zwemmen, muziek en concerten leuk. Ik hou vooral van Nederlandstalige muziek en hou wel van een feestje. Ik vind het ook leuk om lekker een serie, zoals GTST of The Bold te kijken. Ik vind het op het begin wel lastig om contact te maken met iemand; ik ben dan een beetje onzeker en kan dichtklappen. Ik vind het dan wel fijn dat iemand anders het gesprek begint. Als ik je wat beter ken, klets ik gezellig mee. Per maand zou ik ongeveer 1 of 2 keer willen afspreken. In overleg kan het ook vaker.

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.