Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap voor leuke meid van 28 jaar

Vriendschap oproepjes CEE02
Type oproep Vriendschap

Hoi! Ik ben een leuke meid van 28 jaar en ik woon in een appartement in Wintelre samen met mijn 2 lieve honden. Ik werk fulltime en op mijn werk houd ik me bezig met het uitpakken van producten. Kletsen is iets wat ik erg leuk vind maar dan het liefst wel 1-op-1. In een groep stel ik me vaak wat meer op de achtergrond op en vind ik het moeilijk om me daarin te mengen. Vaak is het voor mij ook lastig om mijn grenzen aan te geven omdat ik niet zo goed weet wat mijn grenzen zijn. Films kijken, gamen of een dagje uit zijn dingen die ik leuk vind om te doen. Helaas doe ik dit best wel vaak alleen en dan is er niet zo heel veel aan. Daarom ben ik op zoek naar een vriendschap. Het maakt voor mij niet uit of je man of vrouw bent, dat we een klik hebben vind het ik het belangrijkst. Het liefst iemand tussen de 25 en 35 jaar. Omdat ik best wel een twijfelkont ben is het fijn als jij weet wat je wil. Dit betekent niet dat je dominant hoeft te zijn maar het is wel fijn als iemand mij op ideeën kan brengen over wat we kunnen gaan doen. Ik kan zelf ook wel bedenken wat ik leuk vind maar vaak heb ik daar een duwtje in de rug voor nodig. Mijn interesse gebied is heel breed dus in principe is veel met mij wel bespreekbaar. Ik heb mijn rijbewijs en een auto dus ik ben flexibel in reizen. Lijkt het jou leuk om kennis te maken met mij? Neem dan snel contact op met MEE.

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.