Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap voor Wouter

Vriendschap oproepjes CEE03
Type oproep Vriendschap

Hoi, mijn naam is Wouter! Ik ben 33 jaar en woon zelfstandig in een appartement in Eersel. Als persoon ben ik rustig, vriendelijk en heb best wel gevoel voor humor. Doordat ik autisme heb, vind ik het erg moeilijk om in contact met anderen te komen. Zodra ik iemand ken en mezelf op mijn gemak voel, klets ik volop. Helaas is het al een tijd geleden dat ik écht sociaal contact heb gehad. Ik ben mezelf af gaan zonderen en merk dat ik soms gezelligheid mis. Ik houd van de natuur, in de breedste zin van het woord. Graag ga ik wandelen in de bossen of op de hei. De laatste tijd ben ik steeds meer actief bezig. Ik zou het dan ook leuk vinden om met iemand de natuur in te gaan/actief bezig te zijn. Verder vind ik het ook wel leuk om eens een gezelschapsspel te doen of te gamen (strategy, fantasy of role play games bijvoorbeeld). Ik sta voor veel open, maar helaas heb ik weinig financiële mogelijkheden en kan ik geen grootse activiteiten doen. 1-op-1 contact vind ik het fijnst, dan kom ik beter tot mijn recht. In een groep klap ik dicht en voel ik mezelf niet op mijn gemak. Als we een goede klik hebben zouden we één keer per week kunnen afspreken, maar één keer per maand is ook goed. Zou jij het leuk vinden om met mij kennis te maken en te kijken of we een klik hebben voor een mogelijke vriendschap? Neem dan contact op met MEE en wie weet zien we elkaar binnenkort.

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.