Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap voor Sam

Vriendschap oproepjes CEE04
Type oproep Vriendschap

Hallo allemaal! Mijn naam is Sam en ik ben 20 jaar oud. Samen met mijn ouders, twee zussen en hond woon ik in Eersel. Ik ben eigenlijk altijd vrolijk (behalve heel vroeg in de ochtend), ik help een ander graag en anderen zeggen ook wel over mij dat ik vriendelijk ben. Doordeweeks werk ik bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in huisdiervoeding. Dit doe ik met veel plezier. In mijn vrije tijd game ik graag. Ik heb dan ook veel verschillende game computers. Toch zou ik graag eens iets anders doen. Daarom ben ik op zoek naar een leuke vriendschap met iemand uit de Kempen (man of vrouw maakt niet uit) tussen de (ongeveer) 18 en 28 jaar. Ik heb sinds kort mijn rijbewijs en heb een auto, dus ik ben vrij flexibel in reizen. Wat ik naast gamen ook erg leuk vind, is iets met muziek doen. Naar muziek luisteren of muziek maken vind ik leuk. Ik ben iemand die soms wat onzeker kan zijn en het fijn vind om bevestiging te krijgen dat iemand me leuk vindt of dat ik iets goed doe. Vroeger heb ik een hersenvliesontsteking gehad, maar hier merk je niets van bij mij. Ik heb hier zelf ook geen last van. Het enige is dat ik soms minder snel begrijp waar iets over gaat waardoor ik wat extra uitleg nodig heb. Maar, dit staat niet op de voorgrond. Zou jij het leuk vinden om in contact met mij te komen en te kijken of we een vriendschap aan kunnen gaan? Neem dan contact op met MEE.

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.