Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap voor Dirk

Vriendschap oproepjes CEE05
Type oproep Maatje

Beste allemaal, mijn naam is Dirk. Ik ben een rustige en vriendelijke 68-jarige man die samen met zijn vrouw en 2 honden in Wintelre woont. Ik woon al mijn hele leven in Wintelre dus het is geen onbekend terrein voor mij. Ik heb me bij MEE aangemeld omdat ik sinds een aantal jaar met pensioen ben en ik me soms best wel eens verveel. Vroeger ging ik achter op het veld op jacht samen met de hond, maar dit kan ik nu helaas niet meer. Mijn vrouw werkt nog en heeft best wel wat dingen te doen naast haar werk. In 2010 is er bij mij autisme geconstateerd. Ik hou van mensen om me heen, maar ik vind het moeilijk om een gesprek continu op gang te moeten houden. Ik ben van vroeger uit gewend om te moeten luisteren en hier loop ik nu wel eens tegenaan. Ik ben bang om snel iets fout te doen terwijl ik dat eigenlijk helemaal niet doe. Ook heb ik tremoren in mijn handen waardoor (vooral) mijn linkerhand trilt. Dit betekent voor mij dat ik niet meer auto kan rijden en op een driewielfiets rijdt. Dit laatste doe ik overigens elke dag 1,5 uur. Wat ik verder nog doe is computeren (patience spelen of countrymuziek luisteren) en naar het journaal kijken. Eigenlijk ben ik op zoek naar een contact om een eind mee te gaan fietsen, ergens een kop koffie te gaan drinken, een potje te biljarten of en een potje te kaarten (rikken). Voor andere dingen sta ik ook open, maar ik kom zelf niet op een idee. Wat ik wel graag nog zou willen leren is om met mijn mobiele telefoon om te kunnen gaan. Ik heb er wel één, maar ik doe er eigenlijk weinig mee omdat ik er niet zo in thuis ben. Ik ben flexibel beschikbaar en spreek graag in overleg af. Of je een vrijwilliger bent of iemand anders die zich aan heeft gemeld voor sociaal contact bij MEE, dat maakt voor mij niet uit. Het belangrijkste is dat we een klik hebben. Zie jij contact met mij wel zitten? Neem dan contact op met MEE.

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.