Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap voor dj Nico

Vriendschap oproepjes CG01
Type oproep Vriendschap

Een heel goede dag! Welkom bij mijn radiozender! Je luistert naar dj Nico en we gaan er een gezellige dag van maken! Heb je die wedstrijd gisteren tussen PSV en Ajax ook gezien?! Wat een fantastische goal voor PSV was dat! Ik zet nu een nummer van Heino op.… Zo, je zult wel denken wat een gekke oproep! Maar dit is wel heel kort wie ik ben. Een 19-jarige jongeman met een lichamelijke beperking die zijn eigen radiostation heeft en graag naar PSV gaat. Ik ben op zoek naar een vriendschap; iemand die het leuk vindt om met mij naar PSV of internationale wedstrijd te gaan of het leuk vindt om met mij te kaarten. Ik ben op dit moment nog in de leer voor bridgen en verder houd ik van 21’en, hartenjagen, pokeren en pesten. Daarnaast ga ik graag naar de bioscoop voor een goede actiefilm of comedy. Ben jij net als ik ook net volwassen en lijkt het je leuk met mij een vriendschap op te bouwen? Reageer dan op dit berichtje!

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.