Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap voor Dex

Vriendschap oproepjes CG04
Type oproep Maatje

Hallo! Ik ben Dex, 16 jaar en woon samen met mijn moeder en hond in Geldrop. Ik ben op zoek naar een maatje van dezelfde leeftijd. Voor mij maakt het niet uit of dit een jongen of meisje is. Ik hou van gamen, GTA en racespellen. Ook vind ik het leuk om met de hond te wandelen in de buurt of in het bos. Ik ben zoek naar iemand die het leuk vindt om met mij te wandelen, fietsen, film te kijken, een ijsje te eten, te koken, bakken of sushi te eten. Ik vind het moeilijk om contacten aan te gaan en te onderhouden, maar als ik je eenmaal ken wordt dit makkelijker. Ik ben spontaan, behulpzaam en creatief. Ik vind het prettig als iemand eerlijk en duidelijk is en zijn afspraken nakomt. Lijkt het je leuk om mij te ontmoeten, stuur dan een berichtje naar MEE!

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.