Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Maatje voor John

Vriendschap oproepjes CGE07
Type oproep Maatje

Hoi! Mijn naam is John, 43 jaar oud en ik woon Gemert. Door mijn vaatziekte heb ik erg veel pijn. Ik kan soms dagen niet eten en heb dan weinig energie. Mijn ziekte is uitzichtloos en dat is ook de reden waarom ik in contact ben met de levenseindekliniek. Buiten mijn digitale gamevrienden die ver weg wonen, heb ik in de buurt eigenlijk helemaal geen sociale contacten. Ik heb een beste vriend uit Amerika. Mijn laatste wens is om hem nog een keer live te ontmoeten. Omdat ik volledig ben afgekeurd ben ik veel thuis. Ik zou het erg fijn vinden om wekelijks iemand te ontmoeten die het ook leuk vindt om te filosoferen of met mij te gamen of te spellen. Ik houd bijvoorbeeld van rikken, klaverjassen, Stratego en schaken. Omdat iedere dag er qua energie anders uitziet kan ik niet op een vaste dag afspreken. Ben je niet afgeschrikt door mijn verhaal en lijkt het je leuk om mij te ontmoeten? Neem dan contact op met MEE!

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.