Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap met Joris

Vriendschap oproepjes CH15
Type oproep Vriendschap

Hallo, ik ben Joris, 19 jaar en woon in Helmond. Door mijn autisme is het belangrijk voor mij dat mensen zich aan afspraken houden. Graag wil ik een maatje ontmoeten die het leuk vindt om met mij activiteiten te ondernemen. Het maakt voor mij niet uit welke leeftijd je hebt of dat je een man of vrouw bent. Belangrijk vind ik het dat je ook van gezelligheid houdt en het moet natuurlijk klikken tussen ons! Wandelen, fietsen, kaarten of een spelletje spelen, vind ik leuk. Samen een keer gezellig gaan eten lijkt mij ook fijn. Mijn hobby’s zijn vooral simulatiespellen op de computer. Daarnaast sport ik drie maal in de week. Ik ben breed georiënteerd en weet best veel van de wereld en de politiek. Daarover praten vind ik heerlijk. Bij de oproepjes zie ik dat er verschillende mensen in Helmond ook op zoek zijn naar een maatje. Misschien kunnen we een keer kennismaken. Neem dan gerust contact op met MEE.

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.