Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap met Karel

Vriendschap oproepjes CH23
Type oproep Vriendschap

Hoi! Wat fijn dat je mijn oproepje leest! Mijn naam is Karel, een 59-jarige man uit Helmond. Vijf jaar geleden heb ik een herseninfarct gehad. Van het ene op het andere moment veranderde mijn leven. Zo ben ik bijvoorbeeld sneller vermoeid waardoor ik helaas ook niet meer kan werken. Dat vind ik erg jammer. Ik houd van droge humor. Soms vinden mensen mij daardoor moeilijk te peilen. Het is dan niet altijd duidelijk of ik serieus ben of een grapje maak. Ik ben een open boek dus vraag het me dan gerust. Ik ben trotse opa van twee kleinkinderen waar ik regelmatig op pas. Echter, thuis komen de muren op me af. Ik zou heel graag uit die dagelijkse sleur willen komen. Graag zou ik iemand ontmoeten om er bijvoorbeeld eens in de twee weken op uit te gaan. Gezellig een praatje maken gedurende een mooie wandeling. Daarnaast vind ik het ook heerlijk ontspannend om bijvoorbeeld naar de dierentuin te gaan. Ik spreek het liefst in de ochtend af want dan ben ik nog het meest fit. Ben jij die 40+er die graag in contact met mij wil komen? Reageer dan op dit berichtje

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.