Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap voor Thomas

Vriendschap oproepjes CHL01
Type oproep Vriendschap

Hoi! Ik ben Thomas en ik ben 22 jaar. Ik woon thuis bij mijn ouders, broer en onze hond. Ik ben fulltime magazijnmedewerker en ga er dagelijks met mijn eigen auto naartoe. Ik heb veel hobby’s, zoals handboogschieten. Daarnaast ben ik leider bij de scouting en zit ik bij de slagwerkgroep van de fanfare. Zoals je leest, doe ik dus al van alles, maar ik mis eigenlijk een leeftijdgenoot uit de buurt. Ik zou graag iemand ontmoeten tussen de 18 en 30 jaar die het ook leuk vindt om bijvoorbeeld eens naar de film te gaan of gewoon gezellig wat te kletsen. Door mijn werk en mijn andere, vaste activiteiten kan ik afspreken op woensdagavond / donderdagavond / vrijdagavond / zaterdagmiddag / zaterdagavond of zondag (hele dag). Iets voor jou? Reageer dan op dit oproepje.

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.