Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap voor Arno

Vriendschap oproepjes CL05
Type oproep Vriendschap

Hoi! Ik ben Arno, een jongeman van 35 jaar uit de gemeente Laarbeek. Ik ben op zoek naar een man of vrouw tussen de 20 en 41 jaar waarmee ik een leuke vriendschap kan opbouwen en leuke dingen mee kan doen. Ik heb veel hobbys en interesses zoals gamen, voetbal kijken (PSV champions league/europa league), Netflix, Disney+, terrasje pikken, bioscoop, dierentuin bezoeken, pretparken bezoeken, laser gamen, paintballen, cafe’s en concerten bezoeken. Ik houd van hardstyle, hardcore, Queen, UB40, AC-DC en Guus Meeuwis. Daarnaast heb ik ook mijn rijbewijs en dus ook eigen vervoer. Ik woon nog thuis bij mijn ouders maar ik ben bezig met het zoeken van een eigen huis. Helaas zijn er hele lange wachtlijsten! De meeste mensen vinden mij trouw, eerlijk, lief, grappig en rechtvaardig. Door een zuurstoftekort bij mijn geboorte heb ik een kort werkgeheugen. Ik kan dus bijvoorbeeld van de 5 opdrachten 2 of 3 opdrachten onthouden en uitvoeren. De rest moet ik opschrijven op telefoon of kladblok anders vergeet ik het. Verder ben ik een normale jongen maar ik ben vroeger veel gekwetst geweest. Daardoor ben ik wat terughoudend (kat uit de boomkijker). Ik heb door deze ervaring wel wat mensenkennis opgebouwd. Als ik het vertrouwen heb dan heb je aan mij een gouden vriend en zal ik 110% voor je gaan en zal ik je niet snel laten vallen. Lijkt het je leuk om met mij in contact te komen reageer dan op dit oproepje!

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.